- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 32χρονης από το Άργος για τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της
«Μου είπε: "Θα σε σκοτώσω"» - Η σοκαριστική περιγραφή της νεαρής γυναίκας
Άργος: Η 32χρονη για τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της - Η περιγραφή της
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 32χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύζυγό της στο Άργος. Ακόμη συγκλονιστικότερες είναι οι φωτογραφίες από τα σημάδια που έχει αφήσει στο σώμα της ο άγριος ξυλοδαρμός που υπέστη από τον κακοποιητή της. Η γυναίκα από το Άργος δέχθηκε τα βάναυσα χτυπήματα του συζύγου της με σίδερο. Στη συνέχεια ο 34χρονος την περιέλουσε με χλωρίνη.
Άργος: Η 32χρονη για τον άγριο ξυλοδαρμό της
Η 32χρονη Ελένη μίλησε στο Star για τον εφιάλτη που βίωσε: «Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει "Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα"... Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε... Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό... Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη... Μου έλεγε "Κοίτα πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει"».
Ο 34χρονος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα: «Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό... Μου είπε "Θα σε σκοτώσω!". Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω... Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. "Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια"».
Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν και αυτό για μη μάθει κανείς τι είχε κάνει: «Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. "Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη", έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει».
Άργος: «Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου», λέει η 32χρονη
Η 32χρονη γυναίκα βρίσκεται πλέον σε ένα προστατευτικό περιβάλλον και ξεσπά κατά του συζύγου της. «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην τον ξαναδώ. Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου... Βλέπω εικόνες, πετάγομαι στον ύπνο μου... Και μαζί του όταν κοιμόμουν πεταγόμουν».
«Συγνώμη, έχω μετανιώσει. Συγχώρεσέ με, γύρνα πίσω Ελένη, θέλω τα παιδιά μου», λέει μέσα από τη φυλακή ο 34χρονος δράστης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.