- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 32χρονης από το Άργος για τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της
«Μου είπε: "Θα σε σκοτώσω"» - Η σοκαριστική περιγραφή της νεαρής γυναίκας
Άργος: Η 32χρονη για τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της - Η περιγραφή της
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 32χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύζυγό της στο Άργος. Ακόμη συγκλονιστικότερες είναι οι φωτογραφίες από τα σημάδια που έχει αφήσει στο σώμα της ο άγριος ξυλοδαρμός που υπέστη από τον κακοποιητή της. Η γυναίκα από το Άργος δέχθηκε τα βάναυσα χτυπήματα του συζύγου της με σίδερο. Στη συνέχεια ο 34χρονος την περιέλουσε με χλωρίνη.
Άργος: Η 32χρονη για τον άγριο ξυλοδαρμό της
Η 32χρονη Ελένη μίλησε στο Star για τον εφιάλτη που βίωσε: «Σηκώθηκε 3 η ώρα, εγώ κοιμόμουν και με ξύπνησε. Είχε τόσα νεύρα, είχε ιδρώσει ολόκληρος και μου λέει "Σήκω, προχώρα στο μπάνιο. Αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή, εκεί θα χύσεις αίμα"... Μου πέταξε όλα τα υγρά, ό,τι είχε μέσα στο μπάνιο, κρεμοσάπουνα, γάλατα, μουστάρδες, χλωρίνη, υγρό πλυντηρίου. Είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του. Είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες, τη μια τη βούτηξε στη λεκάνη. Μου την έβαλε στο στόμα, μου έβαλε και το κεφάλι στη λεκάνη. Μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό. Με έπνιγε... Μου έβαλε και το μαχαίρι στον λαιμό... Μου τραβούσε τα μαλλιά, με χτυπούσε στον καθρέφτη... Μου έλεγε "Κοίτα πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει"».
Ο 34χρονος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα: «Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό... Μου είπε "Θα σε σκοτώσω!". Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω... Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. "Πλύσου γρήγορα μη καείς. Το μυαλό σου δε θα το πειράξω γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια"».
Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η γυναίκα θα πεθάνει, τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο. Τη μετέφερε, όμως, στην Τρίπολη και όχι στο Άργος, όπου μένουν και αυτό για μη μάθει κανείς τι είχε κάνει: «Άρχισε τα ίδια μέσα στο αμάξι. "Ό,τι σου έκανα το έκανα για καλό, ένα μάθημα της έδωσα. Το έκανα από αγάπη", έλεγε. Πριν δύο βδομάδες με είχε πάει στον Ισθμό για να με πετάξει».
Άργος: «Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου», λέει η 32χρονη
Η 32χρονη γυναίκα βρίσκεται πλέον σε ένα προστατευτικό περιβάλλον και ξεσπά κατά του συζύγου της. «Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, να μην τον ξαναδώ. Να μην πλησιάσει τα παιδιά μου... Βλέπω εικόνες, πετάγομαι στον ύπνο μου... Και μαζί του όταν κοιμόμουν πεταγόμουν».
«Συγνώμη, έχω μετανιώσει. Συγχώρεσέ με, γύρνα πίσω Ελένη, θέλω τα παιδιά μου», λέει μέσα από τη φυλακή ο 34χρονος δράστης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.