Ελλαδα

Άνδρας στο Άργος χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη

Βίαιο και «σκοτεινό» το παρελθόν του 34χρονου - Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας στο Άργος χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη
Άνδρας στο Άργος χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη © Unsplash

Άργος: Χτύπησε τη σύζυγο και την περιέλουσε με χλωρίνη - Βίαιο και «σκοτεινό» το παρελθόν του 34χρονου - Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Άργος όπου ένας 34χρονος χτύπησε την 32χρονη σύζυγό του σε διάφορα σημεία του σώματός της με σίδερο ατμού και την περιέλουσε με χλωρίνη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czk3wkfjcftt)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι από Αστυνομικούς του Τμήματος Τρίπολης μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του το θύμα για ενδοοικογενειακή βία, ήταν επί χρόνια χρήστης ναρκωτικών και είχε μπει σε προγράμμα αποτοξίνωσης στο εξωτερικό.

Το παρελθόν του 34χρονου στο Άργος

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα ο 34χρονος είχε ξεκινήσει ξανά τη χρήση ναρκωτικών και ήταν αρκετά επιθετικός προς το πλευρό της. Άτομα του στενού του κύκλου αναφέρουν πως ο ίδιος είχε μεγαλώσει πλάι σε έναν κακοποιητικό πατέρα ο οποίος χτυπούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czk2bxblnpd5)

Η γυναίκα μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τριπόλεως για εξετάσεις και για να της παρασχεθεί η απαραίτητη φροντίδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ