Ελλαδα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχθεί πως έχω κάνει κάτι

«Πρέπει να μιλήσω, αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει» ανέφερε

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχθεί πως έχω κάνει κάτι
© (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχθεί πως έχω κάνει κάτι - «Πρέπει να μιλήσω, αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει» ανέφερε

«Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

«Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον «Άλλο Άνθρωπο» ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω, αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει» είπε στο Mega ο Πολυχρονόπουλος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz23srfxn2gp)

«Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, είναι αυτοί που μας στηρίζουν, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει. Τα τρόφιμα τα φέρνει ακόμα ο κόσμος. Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι, αν όχι γιατί να το κάνω; Μακάρι να ήξερα ποιος το ξεκίνησε αυτό, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν» πρόσθεσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz23vbrue8fd)

Πολυχρονόπουλος: Μαρτυριών συνέχεια για τον «Άλλο Άνθρωπο» - Νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας

Το φως της δημοσιότητας συνεχίζουν να βλέπουν αποκαλύψεις και μαρτυρίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, την ώρα που οι Αρχές εξακολουθούν να ερευνούν διεξοδικά τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές καθώς και τη δράση του σε στοιχηματικές εταιρείες.

Να θυμίσουμε πως ο Πολυχρονόπουλος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πρώην εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» προχώρησαν σε νέες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο υποστηρίζοντας πως έπαιρνε τα βρεφικά είδη από τις δωρεές και τα πουλούσε σε μίνι μάρκετ που διατηρούσαν έμποροι από το Πακιστάν και κατόπιν έστελνε απόρους να αγοράζουν τέτοια είδη από τα εν λόγω μαγαζιά με έκπτωση και όχι δωρεάν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyx6yyydd2pl)

Άλλοι εθελοντές του «Άλλου Ανθρώπου» αποκάλυψαν πως τους παρέμενε άγνωστο του πού κατέληγαν οι δωρεές και τα ρούχα.

«Μαγειρεύμαμε μόνο ό,τι έφερνε ο κόσμος στις σακούλες. Δεν αγοράζαμε τίποτα. Μόνο ό,τι έφερνε ο κόσμος μαγείρευαν τα παιδιά» είπε εθελοντής.

Σύμφωνα με τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Παύλο Τζίτζη, επιβεβαίωσε πως τα τρόφιμα του κόσμου μαγειρεύονταν στα γεύματα.

«Από προσφορές ήταν τα πιο πολλά… Ψώνια έκανε μια - δυο φορές τη βδομάδα και αγόραζε ψιλοπράγματα. Συμπληρώματα…» αποκάλυψε ο Τζίτζης.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τι γινόταν με τα ρούχα

«Μαζί με τον γαμπρό του κυρίου Πολυχρονόπουλου, ήταν η αδελφή του που ξεκαθάριζε τα ρούχα με τα καρτελάκια γιατί μάλλον τα πουλούσαν τα ρούχα. Κάπου τα έδιναν ή σε πάγκο τα πουλούσαν, ή σε κάποιο μαγαζί. Εγώ τακτοποίησα τα τρόφιμα, τα οποία έστελναν οι άνθρωποι. Αυτά που μαγειρεύαμε έξω, μην φανταστείτε, όσπρια, μακαρόνια, τα υπόλοιπα δεν πήγαιναν πουθενά. Τα υπόλοιπα τα πήγαιναν στο σπίτι τους. Με το που έρχονταν τρόφιμα που άξιζαν τον κόπο, βότανα και τέτοια, τα φόρτωναν αυτοί στα σακίδιά τους, ο κύριος Κώστας, η αδελφή του, ο γαμπρός του και 1-2 άτομα που ήταν εκεί», είπε άλλη εθελόντρια της κοινωνικής κουζίνας και πρόσθεσε:

«Μπήκε μία κοπέλα και φαινόταν άνθρωπος που δεν έχει, είναι φτωχός. Παρακάλεσε να της δώσουν ένα πακέτο μακαρόνια και σάλτσα ντομάτας, να μαγειρέψει για το παιδί της, όλοι αδιαφορούσαν, σαν να μην υπήρχε η κοπέλα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyunzyyzbajt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ