Ελλαδα

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε παίξει στις «Οικογενειακές Ιστορίες» σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο

Υποδύονταν έναν εργαζόμενο σε συνεργείο αυτοκινήτων που προειδοποιούσε τη σύζυγο του πρωταγωνιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άλλος Άνθρωπος - Κ. Πολυχρονόπουλος ελέγχεται για ξέπλυμα χρήματος
Άλλος Άνθρωπος - Κ. Πολυχρονόπουλος ελέγχεται για ξέπλυμα χρήματος © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Είχε παίξει στις «Οικογενειακές Ιστορίες» σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο

Το 2010 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με την οργάνωση «Άλλος Άνθρωπος», είχε ένα μικρό ρόλο σε επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha και μάλιστα σε υπόθεση που αφορούσε τον εθισμό στον τζόγο.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή T-live, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε ένα guest ρόλο στις «Οικογενειακές Ιστορίες» και συγκεκριμένα σε επεισόδιο που προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2010, το οποίο διαπραγματευόταν τον εθισμό ενός άνδρα στον τζόγο, που έπαιζε χιλιάδες ευρώ σε τυχερά παιχνίδια.

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει χάσει όλα του τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά, αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της. «Πω πω χοντράδα που είπε στη γυναίκα του ο τύπος. Είπε ότι θα φέρει το αυτοκίνητο για σέρβις και το πούλησε», ήταν η ατάκα του Πολυχρονόπουλου, που επέκρινε τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο.


Κωνσταντίνος Πολυχρονόπoυλος: Δεν έχω ξοδέψει τα χρήματα της κοινωνικής κουζίνας»

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει παίξει ποτέ στον τζόγο τα χρήματα της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star. «Τα χρήματα του «Αλλου Ανθρώπου» πήγαιναν όλα στον «Άλλο Άνθρωπο», δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς», ξεκίνησε τη συνέντεξη λέγοντας.
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος διέψευσε πως είναι εξαρτημένος από τον τζόγο ενώ ξεκαθάρισε πως δεν χρησιμοποίησε ποτέ χρήματα της οργάνωσης για προσωπικό όφελος ενώ για το αν έχει ελεχθεί ποινικά για τη δράση του είπε πως «δεν έχω κληθεί ποτέ επί 13χρόνια».
Για τις τραπεζικές κάρτες: « Θα φανεί η αλήθεια για την διαχείριση των χρημάτων. Τις τραπεζικές κάρτες από τους δύο λογαριασμούς τις διαχειριζόμουν εγώ και δεν διαθέτω άλλον ατομικό λογαριασμό.
«Δεν έχω εταιρείες, ούτε κρυφά σχήματα, ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα, ούτε παπάκι καν. Ακόμη και σήμερα κοιμάμαι στην κουζίνα του 'Αλλου Ανθρώπου και είμαι περήφανος γι' αυτό» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: Δεν περίμενα ποτέ μετά από 13 χρόνια κοινωνικής δράσης να βρεθώ κατηγορούμενος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ