Ελλαδα

«Σε ερασιτεχνικό επίπεδο ο τρόπος που λάμβανε χρήματα» - Τι λέει ο δικηγόρος του Κ. Πολυχρονόπουλου για τις δωρεές

Ο δημιουργός του «Άλλου Ανθρώπου» αρνείται ότι έχει εθισμό στον τζόγο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνστσντίνος Πολυχρονόπουλος
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος αρνείται ότι έχει εθισμό στον τζόγο © ΑΠΕ - ΜΠΕ / Παντελής Σαίτας

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ο δικηγόρος του για τη διαχείριση των δωρεών και η άρνηση για εθισμό στον τζόγο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλου, δημιουργό της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», που ελέγχεται από την αρμόδια αρχή της ΑΑΔΕ για απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Ο δικηγόρος του αναφέρθηκε σήμερα (2.2) μέσα από δηλώσεις του στον Ant1 στον τρόπο που ο κ. Πολυχρονόπουλος λάμβανε τις δωρεές.

Ο δημιουργός του Άλλου Ανθρώπου, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Οι δηλώσεις του δικηγόρου του © SOOC / Aris Oikonomou

«Ο τρόπος που λάμβανε χρήματα ήταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ξεκίνησε να λειτουργεί με ένα ατομικό λογαριασμό και κάποια στιγμή είχε και δικό του. Ήταν ένας πραγματικός λογαριασμός ο οποίος αντιστοιχούσε στα στοιχεία που έγραφε. Αυτόν τον λογαριασμό που έμπαιναν οι χορηγίες τον χειριζόταν ο ίδιος με κάρτα δικιά του. Αυτό τον τρόπο τον ακολουθήσε ακόμα και όταν όλο αυτό γιγαντώθηκε», είπε αρχικά ο κ. Αλέξανδρος Κατσιφός και πρόσθεσε ότι «έπρεπε να ακολουθήσει μια διαφορετική διαδικασία. Γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται εκτεθειμένος γιατί δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να πει οτιδήποτε».

Σε κάθε περίπτωση, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φέρεται από την πρώτη στιγμή να αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει εθισμό στον τζόγο

«Αισθάνομαι όλο και πιο έντονα ότι δίνεται η δυνατότητα να μπει να καταγγείλει οποιοσδήποτε ό,τι θέλει εναντίον του Πολυχρονόπουλου. Οι φωνές αυτές είναι τόσο αρεστές και ψάχνουμε να τις βρούμε και την ίδια στιγμή δεν υπάρχει κάνεις να πει κάτι άλλο. Δεν απορρίπτω ούτε δέχομαι, ακούω με μεγάλη σοβαρότητα αυτά που λέγονται. Θα τα ακούσω θα τα αξιολογήσω αλλά θέλω να ξέρω ποιος καταγγέλλει τι. Δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη γι’ αυτό τον θεωρώ ανάξιο αγώνα, γιατί αυτά που λένε αυτοί οι άνθρωποι τη δυνατότητα να τα ελέγξω», είπε σχετικά με τις καταγγελίες ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου. 

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Συγκεντρώνουμε αποδείξεις για τα χρήματα που μπήκαν στον "Άλλο Άνθρωπο",», λέει ο δικηγόρος του

Για τα χρήματα που έχουν κατατεθεί όλα αυτά τα χρόνια στον «Άλλο Άνθρωπο» ο κ. Κατσιφός ανέφερε ότι «τα χρήματα που είχαν μπει στον άλλο άνθρωπο μπορούν να δικαιολογηθούν ότι αξιοποιήθηκαν για τους σκοπούς του “άλλου ανθρώπου” Συγκεντρώνουμε τις αποδείξεις αλλά είναι δύσκολο γιατί ο τρόπος λειτουργίας είναι τέτοιος. Θα θελήσει χρόνο αλλά θα βρεθούν αυτές οι αποδείξεις. Δεν ξοδεύτηκαν τα χρήματα για άλλους σκοπούς. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει ασκηθεί δίωξη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyuda4kx4001)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ