Ελλαδα

Ποια ερωτήματα προσπαθούν να απαντήσουν οι αρχές για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

Άτομα «υψηλού ενδιαφέροντος» καλούνται ξανά για κατάθεση

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι
Ο Μπάμπης Κούτσικος που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι: Οι έρευνες για συνεργούς και τα ερωτήματα

Αποκλεισμένος παραμένει ο χώρος των ερευνών στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες τους για να εντοπίσουν ευρήματα, που ίσως φανούν χρήσιμα στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Ποια ερωτήματα προσπαθούν να απαντήσουν οι αρχές για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ

Οι αστυνομικοί για τυπικούς λόγους, θέλουν να εντοπίσουν την καραμπίνα αλλά και το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη, τα οποία ίσως δώσουν στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν αποκλείεται να εντοπιστεί γενετικό υλικό πάνω στην καραμπίνα, φυσικά δεν μιλάμε για σάλιο αλλά για τρίχα ενδεχομένως του δράστη, η οποία θα μπορούσε να ρίξει φως σε κάποια από τα ερωτήματα των αστυνομικών που υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης έδρασε μόνος του; Είχε συνεργό; Τον σκότωσε με άλλη καραμπίνα ή την καραμπίνα του Μπάμπη; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέλουν να ξεκαθαρίσουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι από τη διερεύνηση του χώρου, δεν έχουν καταφέρει να τοποθετήσουν στο σημείο της δολοφονίας περισσότερα άτομα, προς το παρόν, πλην του κατηγορούμενου. Σήμερα δεν αποκλείεται να φτάσουν στην περιοχή ειδικοί μαγνήτες, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για την εύρεση της καραμπίνας.

Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Άτομα «υψηλού ενδιαφέροντος» και πάλι για κατάθεση

Ως προς το κομμάτι των ερευνών της αστυνομίας για τυχόν άλλους εμπλεκόμενους, οι αστυνομικοί θα καλέσουν τις επόμενες ώρες κάποια άτομα, υψηλού ενδιαφέροντος, τα οποία έχουν κληθεί ξανά για κατάθεση, κατά τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης του Μπάμπη. Είναι πρόσωπα τα οποία φέρονται να είχαν ιδιαίτερη σχέση με τον κρεοπώλη και μάλιστα, οι αστυνομικοί ζήτησαν και έλαβαν το κινητό τηλέφωνο του ενός, προκειμένου να το ερευνήσουν. Τα πρόσωπα αυτά, θα κληθούν να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις που έχουν προκύψει από μεταγενέστερες έρευνες, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθούν οι άρσεις επικοινωνίας τους, για τους υπόλοιπους τρεις, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cymoyjwimy69)

Η οικογένεια του 31χρονου πάντως περιμένει ίσως και σήμερα ή αύριο να παραλάβει τη σορό του από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών. Η σορός δεν έχει παραδοθεί στο γραφείο τελετών που έχει αναλάβει τα διαδικαστικά της κηδείας, αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο γενετικός έλεγχος. Πρέπει να υπάρξει ταυτοποίηση προτού παραδοθεί στην οικογένεια, ανέφεραν στελέχη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cymopkmyhiip)

Διαβάστε περισσότερα για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY