Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Οι ραγδαίες εξελίξεις μετά την ανεύρεση της σορού

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη στο Μεσολόγγι
Φυλακές Κορυδαλλού © (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη - Οι ραγδαίες εξελίξεις μετά την ανεύρεση της σορού 

Πέντε λεπτά πριν τις επτά το απόγευμα έφυγε από τα δικαστήρια Μεσολογγίου ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κατηγορούμενος απολογείτο από τις 12 το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας Μεσολογγίου. Νωρίς το απόγευμα όμως, όταν και είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολογίας και ήταν έτοιμος να φύγει. Εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη, με αποτέλεσμα η ανακρίτρια να τον καλέσει εκ νέου τον κατηγορούμενο, αφού έκρινε πως το σημείο όπου βρέθηκε η σορός, η οποία ήταν δεμένη με πέτρα, ήταν αδύνατο να είχε γίνει από ένα άτομο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyler0whb8lt)

Στην συμπληρωματική διαδικασία, η ανακρίτρια τον ρώτησε για τον συνεργό του, χωρίς προς το παρόν, να έχει γίνει γνωστό εάν ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τη δολοφονία ή εάν μίλησε για τον φερόμενο συνεργό του.

Την στιγμή της αποχώρησης, οι συγγενείς και οι φίλοι του Μπάμπη, ξέσπασαν φωνάζοντας κατά του φερόμενου ως δολοφόνου.

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται ο κατηγορούμενος 

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί αύριο το πρωί ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη. Την ώρα μάλιστα που είχε τελειώσει την απολογία του στην ανακρίτρια, ο πραγματογνώμονας που όρισε η εισαγγελέας Μεσολογγίου, εντόπισε τη σορό του άτυχου Μπάμπη, πολύ κοντά στο σημείο όπου ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος χθες, είχε δώσει «σήμα» στον εκπαιδευτή του.

Όμως χθες, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, δεν μπορούσε να γίνει περαιτέρω έρευνα. Αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα με αποτέλεσμα περίπου 30 μέτρα μακριά να βρεθεί η σορός του Μπάμπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός επέπλεε, ήταν δεμένη με πέτρα, προφανώς για να κρατηθεί στον βυθό, ενώ το σώμα του είχε ανοίξει, πράγμα απολύτως φυσιολογικό αφού υπέστη τυμπανισμό από την πολυήμερη παραμονή του στο νερό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyldk9cjn88h)

Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης που εξέτασε επί τόπου το πτώμα, δεν κατάφερε να διαπιστώσει δια γυμνού οφθαλμού την αιτία θανάτου. Αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, κατά την διάρκεια της νεκροτομής στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης, έφυγε από τα δικαστήρια πέντε λεπτά πριν τις επτά το απόγευμα, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, που έκριναν πως ο 51χρονος πρέπει να προφυλακιστεί. Ταυτόχρονα, επισπεύδεται η έρευνα των αρχών για την παρουσία δεύτερου προσώπου στο σημείο της δολοφονίας, αφού θεωρείται δεδομένο πως ο κατηγορούμενος, δεν γίνεται μόνος του να σκότωσε τον Μπάμπη, να τον μετέφερε μέσα στο νερό και να τον έδεσε με τόσο βαριά πέτρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ