Ελλαδα

Συγκλονίζει ο πατέρας του 27χρονου υπαξιωματικού που σκοτώθηκε στη Λιβύη - Το τελευταίο μήνυμά του

Πρόκειται για τον Γιώργο Βούλγαρη, με καταγωγή από το Μουζάκι Καρδίτσας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 27χρονος υπαξιωματικός Γιώργος Βούλγαρης σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λιβύη
O 27χρονος υπαξιωματικός Γιώργος Βούλγαρης σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λιβύη

Λιβύη: Ο υπαξιωματικός Γιώργος Βούλγαρης «ήταν καταπληκτικός, έδινε και την ψυχή του για τον στρατό», λέει ο πατέρας του

Ανάμεσα στους πέντε νεκρούς Έλληνες στο φρικτό τροχαίο στη Λιβύη ήταν και ο 27χρονος Γιώργος Βούλγαρης, υπαξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων με καταγωγή από το Μουζάκι της Καρδίτσας.

Ο πατέρας του «λύγισε» το πρωί της Τρίτης (19/09), μιλώντας για τον αλεξιπτωτιστή γιο του.

«Καταπληκτικός ήταν. Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του», είπε με λυγμό στη φωνή του ο πατέρας του 27χρονου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvmndh2g6jkp)

Όπως τόνισε, ο Γιώργος ήταν «το πιο ήρεμο παιδί. Όχι επειδή ήταν δικός μου. Δεν υπήρχε πιο ήρεμος δεν είχε αντιδικίες ποτέ με κανέναν».

Ερωτηθείς, δε, για τη σχέση του παιδιού του με τις Ένοπλες Δυνάμεις, ο πατέρας του 27χρονου είπε ότι «τον στράτο δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι»

Ο πατέρας του πρόσθεσε ότι ο 27χρονος υπαξιωματικός ήταν παντρεμένος με σύμφωνος συμβίωσης τα τελευταία τρία χρόνια. «Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του», είπε

Ο αδικοχαμένος Γιώργος είχε και δύο αδελφές, οι οποίες είναι και αυτές στον στρατό. «Η μία το έμαθε το απόγευμα της Κυριακής επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ. Κάποιος της είπε από εκει, αλλά μου είπε ότι στην αρχή δεν το είπαν. "Έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι", μου λέει. "Μην τρομοκρατείσαι" μου λέει, "δεν είναι κάτι αυτό". Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις».

Το τελευταίο μήνυμα του υπαξιωματικού στον πατέρα του

Χθες, μιλώντας στο MEGA, o πατέρας του 27χρονου αποκάλυψε πως ο γιος του του έστειλε ένα μήνυμα μόλις έφτασαν στην Λιβύη. Τίποτα όμως δεν προμήνυε την τραγωδία που θα σημειωνόταν στη συνέχεια.

«Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό είχε 8 χρόνια. Στη Λιβύη δεν ξέρω, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά, αλλού πήγε. Έφτασε Αίγυπτο, Ουκρανία, πήγε σε πολλά κράτη», δήλωσε ο πατέρας του άτυχου νεαρού στο Mega.

«Χθες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα ''μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα καμία επικοινωνία. 27 χρονών, ήταν παντρεμένος. Τι άλλο να σας πω; Δεν υπάρχει άλλο κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvm56es18s8x)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ