- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Νέοι διάλογοι από το Blue Horizon: «Δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε, σε κανέναν κουβέντα»
Αποκαλύπτουν την επιχείρηση συγκάλυψης από το πλήρωμα μετά το έγκλημα
Nέο ηχητικό από τους ασυρμάτους του Blue Horizon προκαλεί οργή
Ανατριχιαστικές συνομιλίες από τους ασυρμάτους του Blue Horizon «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας, με τα μέλη του πληρώματος του πλοίου να συζητούν μεταξύ τους λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη.
Αν και η ταυτότητα των μελών του πληρώματος είναι άγνωστη, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: στο πλοίο υπήρξε εντολή για «ομερτά» για το έγκλημα εις βάρος του άτυχου νεαρού.
«Ένα πράγμα πάντα θα έχετε στο νου. Ποτέ δεν λέμε τι ακούμε και τι βλέπουμε», ακούγεται να λέει κάποιος απ’ το πλήρωμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».
«Και εδώ, σε κανέναν παιδιά, ούτε έξω απ’ το… εντάξει;», ακούγεται να συμπληρώνει άλλος.
Οι διάλογοι από το 03:30 και μετά:
Η πρώτη δήλωση του υπάρχου
Δηλώσεις για τα όσα συνέβησαν στον καταπέλτη του Blue Horizon που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη έκανε για πρώτη φορά δημόσια ο ύπαρχος που μαζί με τον πλοίαρχο έχουν κριθεί προφυλακιστέοι για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
«Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα. Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Ακόμα ο ύπαρχος πρόσθεσε: «Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους τη συμπεριφορά μου».
Υπενθυμίζεται ότι προφυλακιστέοι κρίθηκαν τη Δευτέρα (11/09) ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του Blue Horizon για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα ουρλιαχτά νεαρής γυναίκας για τον αδελφό της που κινδύνευσε
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.