Ελλαδα

Milliyet: Άνθρωποι καταζητούμενου στην Τουρκία οι νεκροί του μακελειού στην Αρτέμιδα

Γνωστός για συμμορίες εκτελεστών ο αρχηγός του εγκληματικού δικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρτέμιδα: Τα θύματα του μακελειού με τους έξι νεκρούς είναι άνθρωποι  του καταζητούμενου στην Τουρκία αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, σύμφωνα με την Milliyet.
Νέα στοιχεία για το μακελειό στην Αρτέμιδα φέρνουν στο φως τουρκικά ΜΜΕ © Θανάσης Δημόπουλος/Eurokinissi

Αρτέμιδα: Τα θύματα του μακελειού με τους έξι νεκρούς είναι άνθρωποι  του καταζητούμενου στην Τουρκία αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, σύμφωνα με την Milliyet.

Άνθρωποι καταζητούμενου στην Τουρκία για σειρά ένοπλων επιθέσεων, αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν είναι τα θύματα στο μακελειό με τους έξι νεκρούς που σημειώθηκε στην Αρτέμιδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι o ένας από τους νεκρούς, τον οποίο κατονομάζει με το μικρό του όνομα, ήταν στενός συνεργάτης του αρχηγού της συμμορίας, Μπαρίς Μπογιούν.

Ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε συνοριακή διάβαση, καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

Ο αρχηγός του εγκληματικού δικτύου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος κατά πληροφορίες βρίσκεται φυγάς στην Ιταλία, είναι γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών με μοτοσικλέτες που έχει δράση στην Κωνσταντινούπολη.

Σε αυτές τις επιθέσεις είχαν δεχθεί πυρά ο Εμιρτζάν Γιλμάζ στην Αμπχαζία, ο Εντίπ Γιαλτσίν στη Γεωργία και ο Χαλίλ Άϊ στη Γαλλία. Ο Γκιουλμπέι Ντιλσίζ, δολοφόνος του Άϊ σκοτώθηκε επίσης σε μια αιματηρή συμπλοκή, σημειώνει η Milliyet.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvgy5doyxsrt)

Στο δημοσίευμα της ΕΡΤ αναφέρεται ότι μια από τις τελευταίες επιθέσεις της συμμορίας αφορούσε στη δολοφονία στην Κωνσταντινούπολη γνωστού Σέρβου μαφιόζου (Γιοβάν Βούκοτιτς), αρχηγού της συμμορίας Skaljari, ενώ το όνομά του έχει εμπλακεί και για κοινή δράση με άτομο του περιβάλλοντος του έτερου γνωστού αρχιμαφιοζου Σεντάντ Πεκέρ που μέσω του Twitter προέβαινε σε αποκαλύψεις σκανδάλων κατά στελεχών της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, τα μέλη της συμμορίας του Μπογιούν εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ