Ελλαδα

Συνελήφθη Τούρκος στο «Ελ. Βενιζέλος» - Έρευνα για ενδεχόμενη εμπλοκή του στο μακελειό της Αρτέμιδας

Εντοπίστηκε με πλαστά έγγραφα και σφαίρες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τόπος του στυγερού εγκλήματος με έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα
© ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Αρτέμιδα: Εμπλοκή Τούρκου στο μακελειό με έξι νεκρούς; Η σύλληψη νεαρού με πλαστά έγγραφα και σφαίρες στο αεροδρόμιο

Το ενδεχόμενο ο νεαρός υπήκοος Τουρκίας που συνελήφθη με πλαστά έγγραφα και σφαίρες στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» να σχετίζεται με το μακελειό της Αρτέμιδας, ερευνάται σοβαρά από τις αρχές.

Στις έρευνες, έχει μπει και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, καθώς η εξαπλή δολοφονία πιθανόν να κρύβει κάτι πολύ πιο σοβαρό από ένα απλό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, επισημαίνουν αξιωματούχοι του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι νεκροί είναι Τούρκοι υπήκοοι Κουρδικής καταγωγής με πλαστά ή παραποιημένα έγγραφα.

Το γεγονός πως ήταν άοπλοι, σημαίνει πως είτε ήξεραν τους τουλάχιστον τρεις εκτελεστές και πίστευαν ότι δεν θα τους πείραζαν, είτε έπεσαν σε ενέδρα θανάτου.
Οι απαντήσεις από την ευρωπαϊκή αστυνομία ακόμη δεν έχουν έρθει, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.Η υπόθεση είναι πολύ πιο περίεργη από όσο δείχνει, λένε αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής και για αυτό τον λόγο ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΥΠ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvgv8xcfnr0x)

Το όχημα όπου βρέθηκαν τα πτώματα είχε περάσει τα σύνορα Τουρκίας - Ελλάδας

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες το συγκεκριμένο όχημα, όπου βρέθηκαν οι σοροί στην Αρτέμιδα, πέρασε τα σύνορα Τουρκίας- Ελλάδας πριν λίγο καιρό. Τα θύματα, ακόμη και εάν εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες, προφανώς αυτές έχουν ξεκινήσει πολύ πριν έρθουν στη χώρα μας. Συνεπώς, για να φτάσουν στο σημείο οι δολοφόνοι να τους ακολουθήσουν μέχρι την Ελλάδα και να τους εκτελέσουν, είναι προφανές ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.

Η σύλληψη του νεαρού Τούρκου στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», έγινε ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη έκτακτα μέτρα για τον εντοπισμό υπόπτων. Ο δράστης, έχει μεταφερθεί στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όπου και εξετάζεται. Το εάν σχετίζεται με την υπόθεση, ακόμη κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Το κινητό του τηλέφωνο όπως επίσης και τα τηλέφωνα των θυμάτων έχουν αποσταλεί στα εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθούν οι τελευταίες τους κινήσεις, οι κλήσεις, τα μηνύματα και οι διαδικτυακές εφαρμογές. Ενδεχομένως, από εκεί οι αστυνομικοί να μπορέσουν να αποκτήσουν μια αφετηρία για τις περαιτέρω έρευνες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvgrorj55zjl)

Διαβάστε επίσης »»» Οι πλαστές ταυτότητες, τα «οικεία» πρόσωπα και οι εικασίες - Τα δεδομένα της ΕΛΑΣ για το μακελειό στη Λούτσα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ