Ελλαδα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η συμπλοκή με έξι νεκρούς στη Λούτσα

Οι δράστες θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έξι νεκροί στη Λούτσα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η συμπλοκή
© EUROKINISSI/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Έξι νεκροί από πυροβολισμούς στη Λούτσα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛΑΣ

Ενέδρα θανάτου, φαίνεται πως είχαν στήσει στα θύματα τους οι δράστες της πρωτοφανούς επίθεσης στην Αρτέμιδα, νωρίτερα σήμερα το απόγευμα. Πέντε άνδρες βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες, ενώ ένας ακόμη βρέθηκε νεκρός έξω από αυτό, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό εάν όλοι ανήκουν στην ίδια πλευρά ή κάποιος εξ αυτών, ανήκει στην αντίπαλη ομάδα.

Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι δεν δίστασαν να σκοτώσουν μέσα σε δευτερόλεπτα τα έξι άτομα και στην συνέχεια διέφυγαν. Στον τόπο της στυγερής δολοφονίας έχουν βρεθεί κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Οι αστυνομικοί ακόμη δεν γνωρίζουν πως έχει γίνει ακριβώς η συμπλοκή, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί. Ήδη αναζητούνται κάμερες από καταστήματα και σπίτια στην οδό Αρίωνος στην Αρτέμιδα, εκεί, όπου βρέθηκε ακινητοποιημένο το παλαιού τύπου όχημα μάρκας Ford με τους νεκρούς.

Η τροχαία Αγίας Παρασκευής έχει αποκλείσει ήδη τον χώρο ενώ στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικοί της σήμανσης και των εγκληματολογικών εργαστηρίων ώστε να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα ευρήματα μπορούν από τον τόπο της δολοφονίας.

Οι εως τώρα έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος με το οποίο φέρεται να διέφυγαν οι δράστες, δεν έχουν αποφέρει έρευνα, ενώ μπλόκα έχουν στηθεί σε διάφορα κομβικά σημεία της Ανατολικής Αττικής αλλά και των δρόμων που οδηγούν στην Δυτική Αττική.

Ομάδες αστυνομικών της Ασφάλειας βρίσκονται σε ετοιμότητα σε περίπτωση που εντοπιστεί το όχημα με τους δράστες καθώς θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι και όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εντολή να συμμετάσχουν στις έρευνες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ