- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακατάλληλος να οπλοφορεί είχε κριθεί ο αστυνομικός που σκότωσε την πρώην σύζυγό του στην Καλαμαριά
Ψυχολόγοι κοντά στα δύο ανήλικα παιδιά
Καλαμαριά - Γυναικοκτονία: Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα και την αυτοκτονία του δράστη - Ψυχολόγοι κοντά στα δύο ανήλικα παιδιά
Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία που καταγράφηκε το πρωί της Τρίτης (12.9) στην Καλαμαριά. Ο 38χρονος αστυνομικός δολοφόνησε με καραμπίνα που είχε πάρει από το πατρικό του σπίτι την 42χρονη πρώην σύζυγό του, λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των δύο παιδιών τους από το σπίτι. Πληροφορίες που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι αρμόδια υπηρεσία είχε κρίνει ότι ο 38χρονος αστυνομικός δεν μπορεί να οπλοφορεί και μπορούσε να κάνει υπηρεσίες μόνο σε διοικητικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με το voria.gr, η Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ. είχε κρίνει ότι ο δολοφόνος και αυτόχειρας δεν μπορεί να έχει όπλο και να είναι μάχιμος, αλλά μπορεί να υπηρετεί σε γραφείο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, στη Νέα Ραιδεστό, άνευ όπλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να περίμενε την 42χρονη πρώην σύζυγό του να επιστρέψει στο σπίτι επί της οδού Κομνηνών στην Καλαμαριά, καθώς είχε συνοδεύσει τα δύο παιδιά τους στο σχολείο. Τότε, ο ίδιος φέρεται να χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος και όταν η γυναίκα άνοιξε, την πυροβόλησε με την καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η κλήση στην αστυνομία έγινε στις 8:15. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την 42χρονη.
Καλαμαριά - Στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών ψυχολόγοι
Στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών προκειμένου να τους παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο, με το οποίο ρυθμίζονταν οι μέρες και ώρες επικοινωνίας του δράστη και αυτόχειρα με τα παιδιά. Κατά τις ίδιες πηγές, το εν διαστάσει ανδρόγυνο δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για εις βάρος της απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.
Αστυνομικοί που μετέβησαν το πρωί στο διαμέρισμα όπου τελέστηκαν το έγκλημα και η αυτοχειρία πραγματοποίησαν έρευνες χωρίς να βρουν κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους των πράξεων του 38χρονου. Ανάλογη έρευνα θα ακολουθήσει στο σπίτι όπου ζούσε ο ίδιος. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος περίμενε τα φύγουν τα παιδιά για το σχολείο και ακολούθως ανέβηκε στο διαμέρισμα όπου ζούσε η 42χρονη με τα δύο ανήλικα παιδιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καθυστερήσεις άνω των 36 μηνών στα Σεπόλια και σε άλλους τέσσερις σταθμούς
Γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά
Η γιατρός μητέρα του το επανέφερε με ΚΑΡΠΑ
Στο έργο της κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος 60 πυροσβέστες
Εκδηλώθηκε σε ορεινή περιοχή μακριά από οικισμούς - Στη μάχη και ελικόπτερο
Η Πυροσβεστική τονίζει ότι η ανθρώπινη αμέλεια παραμένει η κύρια αιτία εκδήλωσης πυρκαγιών
Συλλήψεις σε Έβρο, Σουφλί και Φέρες - Κατασχέθηκαν οχήματα και κινητά τηλέφωνα
Αναλυτικά οι αλλαγές στα δρομολόγια που θα ισχύσουν από την Κυριακή
Η εικόνα της αγοράς σε τρεις μεγάλες φοιτητουπόλεις - Συμβουλές για ασφαλή αναζήτηση
Ισχυροί άνεμοι και βροχές προκάλεσαν εκατοντάδες περιστατικά - Σε επιφυλακή οι αρχές
Πρωτοποριακό σύστημα ανάκτησης ενέργειας στη Γραμμή 1 του ΗΣΑΠ από τη ΣΤΑ.ΣΥ
Χιλιάδες ταξιδιώτες αναχωρούν για τα νησιά - Σε επιφυλακή το Λιμενικό Σώμα ενόψει Σαββατοκύριακου
Υποχωρούν σταδιακά οι βροχές και οι καταιγίδες από το μεσημέρι - Αναλυτική πρόγνωση
Πάνω από 200 κλήσεις στην Πυροσβεστική
Ζημιές και σε παρκαρισμένα οχήματα
Η πυρκαγιά αντιμετωπίστηκε άμεσα με τη συνδρομή ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.