- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πνιγμός η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon
Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης
Blue Horizon: Πνιγμός η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη - Τι προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση - Διαπιστώθηκε βαρύ τραύμα στο κεφάλι.
Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, τον οποίο φέρονται να έριξαν στο νερό μέλη πληρώματος του πλοίου Blue Horizon.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της Athens Voice, η εξέταση που διενήργησαν νωρίτερα σήμερα οι ιατροδικαστές Ηλίας Μπογιόκας και Σωκράτης Τσαντίρης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, έδειξε πως ο θάνατος του 36χρονου οφείλεται σε πνιγμό.
Επίσης, διαπιστώθηκε ένα βαρύ τραύμα στο κεφάλι, το οποίο πιθανότατα προέρχεται από πρόσκρουση στο τσιμεντένιο τοιχίο του λιμανιού.
Ο 36χρονος έφτασε καθυστερημένα στο λιμάνι, καθώς σκόπευε να ταξιδέψει για το Ηράκλειο Κρήτης. Το πλοίο είχε ξεκινήσει τη διαδικασία απόπλου, ωστόσο ο καταπέλτης, βρισκόταν ακόμη στο τσιμέντο.
Ο άτυχος Αντώνης, προσπάθησε να ανέβει, πλην όμως, δύο μέλη του πληρώματος, διαπληκτίστηκαν μαζί του και τον έσπρωξαν. Ακολούθησε εκ νέου προσπάθεια του 36χρονου να ανέβει τον καταπέλτη, ενώ το πλοίο είχε ξεκινήσει τον απόπλου, με αποτέλεσμα οι δύο κατηγορούμενοι, να τον ρίξουν στη θάλασσα.
Blue Horizon: Aκαριαία έχασε τη ζωή του ο 36χρονος
Ο 36χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ οι δύο εργαζόμενοι, σαν να μην συμβαίνει τίποτε, δεν ενημέρωσαν ποτέ τον κυβερνήτη του πλοίου για το περιστατικό.
Στελέχη του λιμενικού ενημερώθηκαν για τη σορό, είδαν βίντεο από κάμερα που κατέγραψε τι πραγματικά συνέβη και αμέσως, ενημέρωσαν τον καπετάνιο να επιστρέψει το πλοίο στο λιμάνι.
Τα τέσσερα αδέρφια του θύματος, που μένουν στην Κρήτη, έχουν βυθιστεί στο πένθος. Ειδικά οι δύο αδερφές του, με τις οποίες διέμενε ο Αντώνης στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.
Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματισθεί δικογραφία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να απολογηθούν στον Ανακριτή Πειραιά.
Blue Horizon - Κατηγορίες για Ανθρωποκτονία από Κοινού
Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (5.9) για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη. Δύο από τα μέλη του πληρώματος έριξαν τον άνδρα από τον καταπέλτη με συνέπεια να πέσει στη θάλασσα και να βρει τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε εκδώσει κανονικά εισιτήριο. Ο νεαρός άνδρας ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας, άνθρωπος της βιοπάλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.