Ελλαδα

Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται ο καπετάνιος και τρία μέλη του πληρώματος του Blue Horizon

«Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο», λέει ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός 36χρονος μετά από σπρώξιμο από μέλη πληρώματος στο λιμάνι του Πειραιά
© Youtube / Πρώτο Θέμα

Blue Horizon: Ανθρωποκτονία από κοινού η κατηγορία για τον καπετάνιο και τα τρία μέλη του πληρώματος

Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (5.9) για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη. Δύο από τα μέλη του πληρώματος έριξαν τον άνδρα από τον καταπέλτη με συνέπεια να πέσει στη θάλασσα και να βρει τραγικό θάνατο. Η ιατροδικαστική εξέταση θα αποδείξει αν ο άνδρας έφυγε από τη ζωή μετά από πνιγμό ή αν είχε κάποιο χτύπημα το κεφάλι από τον καταπέλτη ή την προβλήτα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε εκδώσει κανονικά εισιτήριο. Ο νεαρός άνδρας ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας, άνθρωπος της βιοπάλης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvbjs6zv9op5)

Blue Horizon - Συγκλονίζει ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη

Ο 36χρονος Αντώνης ήταν ένας αγαπητός στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Προερχόταν από μια πολυμελή οικογένεια -είχε 10 αδέρφια- και έκανε όποια δουλειά μπορούσε. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο, ενώ πρόσφατα είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα του. Ο 36χρονος ζούσε μαζί με ένα από τα αδέλφια του. Ο αδελφός του θύματος δεν άντεξε την είδηση του θανάτου του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. 

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδερφό μου», μας είπε ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη, Νίκος. «Ο αδερφός μου» συνεχίζει ο Νίκος, «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Σύμφωνα με το ίδιο, ο αδερφός του είχε πάει ταξίδι για να δει φίλους του στην Αθήνα. «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα, πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω».

Ο ίδιος ενημερώθηκε στις 3 τα ξημερώματα για το περιστατικό από έναν λιμενικό στον Άγιο Νικόλαο. «Δεν ξέρουμε κάτι άλλο, περιμένουμε κι εμείς ενημέρωση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvbm8zuyk549)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ