- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αποτροπιασμός για το βίντεο με «συλλήψεις» μεταναστών από «πολιτοφύλακες»
Αυστηρό μήνυμα από την κυβέρνηση
Αποτροπιασμός για το βίντεο με «συλλήψεις» μεταναστών από «πολιτοφύλακες» - Το αυστηρό μήνυμα της κυβέρνησης κατά της αυτοδικίας
Αποτροπιασμό και πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει «συλλήψεις» μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη από «πολιτοφύλακα» που τους κατηγορεί για εμπρησμό.
Στο βίντεο φαίνονται μετανάστες που ο αυτοαποκαλούμενος «πολιτοφύλακας» έχει κλείσει σε ένα κλουβί και τους οποίους αποκαλεί «κομμάτια».
Ο ίδιος άνδρας καλεί τους συμπολίτες του να κάνουν το ίδιο για να μην «μας κάψουν».
Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και ερωτήματα για το ποιοι είναι αυτοί οι «πολιτοφύλακες» που αντικαθιστούν τις Αρχές και αποκαλούν τους ανθρώπους «κομμάτια».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισαγγελικές αρχές έχουν έρθει σε επικοινωνία με τις αστυνομικές υπηρεσίες, ζητώντας πληροφόρηση.
Παράλληλα, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει επισταμένη έρευνα για το περιστατικό από τις αστυνομικές αρχές του Έβρου.
Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι φαινόμενα αυτοδικίας δεν θα γίνουν ανεκτά.
Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Η συντεταγμένη ελληνική πολιτεία, μέσω των αρμοδίων αρχών, προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες για τη διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης των πυρκαγιών και εξετάζει κάθε καταγγελία.
»Φαινόμενα αυτοδικίας ή διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων δεν θα γίνουν ανεκτά».
Σημειώνεται ότι από τη φωτιά στο δάσος της Δαδιάς Έβρου ανασύρθηκαν απανθρακωμένοι τουλάχιστον 26 μετανάστες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμειξη
Έως τις 19 Ιουνίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων – Στις 15 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι εξετάσεις στα γυμνάσια
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Συνεχής εικόνα από drone μέσω οπτικής και θερμικής κάμερας
Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Mε αίτημα του προς κάθε αρμόδιο πολιτειακό και πολιτικό παράγοντα
«Γιορτάζουμε όχι μόνο την ημέρα που ήρθες στη ζωή αλλά την ημέρα που αναγεννήθηκες»
Η πρόσβαση σε δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες και προληπτικές εξετάσεις γίνεται πιο απλή
Σώθηκε από ναυαγοσώστες που της έκαναν ΚΑΡΠΑ
Πού οφείλεται το φαινόμενο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.