Ελλαδα

Πήλιο: Θρίλερ με τον θάνατο 58χρονης Γερμανίδας - Φέρει τραύμα από σφαίρα

Αρχικά, ο θάνατός της αποδόθηκε σε αιφνίδιο αίτιο, αλλά τελικά βρέθηκε σφαίρα στην πλάτη της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά δίπλα στη θάλασσα
© SOOC/George Vitsaras

Η γυναίκα εντοπίστηκε πριν 11 ημέρες νεκρή στην παραλία και ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια - Ωστόσο, η νεκροψία έδειξε ότι η γυναίκα δέχθηκε σφαίρα 22mm από πιστόλι

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τον θάνατο μιας 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας πριν από 11 μέρες στο Πήλιο, ο οποίος αρχικά αποδόθηκε σε αιφνίδιο αίτιο.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας, τελικά ο θάνατος της γυναίκας αποδίδεται σε ανθρωποκτονία, καθώς φέρει διαμπερές τραύμα από σφαίρα όπλου 22mm στη θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες.

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η γυναίκα βρισκόταν για διακοπές στη Μηλίνα Πηλίου. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της, αναφέροντας ότι οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 58χρονη ήταν νεκρή για 4-5 ώρες προτού ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τη διαδικασία, η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, με αρκετές ημέρες καθυστέρησης λόγω φόρτου εργασίας, όπου και τελικά στη νεκροψία - νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι θάνατος οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Αμέσως, μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, οι οποίες είναι επικεντρωμένες στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ