Ελλαδα

Θρίλερ δίχως τέλος στο Πήλιο: Νέα κατάθεση από τον σύζυγο της 58χρονης

Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη της δολοφονίας

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
© EUROKINISSI

Έγκλημα στο Πήλιο: Κατέθεσε ξανά ο 62χρονος σύζυγος της Γερμανίδας που βρέθηκε νεκρή με τραύμα από σφαίρα - Άφαντο το όπλο

Νέα κατάθεση έδωσε νωρίτερα σήμερα (4/8) ο σύζυγος της Σαμπίνα, της Γερμανίδας υπηκόου η οποία βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, στη Μηλίνα Πηλίου, στις 24 Ιουλίου.

Οι αστυνομικοί ζητούν συνεχώς επιπλέον πληροφορίες από τον 62χρονο -επίσης- Γερμανό υπήκοο, ο οποίος επιμένει να δηλώνει πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων των κινητών τηλεφώνων και των σημάτων που «εμφανίστηκαν» στο σύστημα στην περιοχή την επίμαχη ημέρα της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας.

Για τους αστυνομικούς, η σύλληψη του δράστη είναι θέμα χρόνου. Μια επιβεβαίωση με ευρήματα ατράνταχτα είναι αυτό που περιμένουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της Μηλίνας.

Τι ισχυρίζεται ο σύζυγος του θύματος

Ο 62χρονος σύζυγος της γυναίκας επιμένει πως την ώρα της δολοφονίας κοιμόταν. Νωρίτερα, βρισκόταν εκτός σπιτιού για δουλειές και για μπάνιο, ισχυρίζεται δε πως την άφησε και πήγε για ύπνο, ενώ βρισκόταν εντός της οικίας ένας εργάτης για μια επισκευή.

Από τις καταθέσεις των γειτόνων οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν κάτι που να τους οδηγήσει προς κάποια κατεύθυνση. Μάλιστα, κανείς δεν έχει καταθέσει ότι άκουσε τον πυροβολισμό από το όπλο των 22 χιλιοστών, που οδήγησε στον θάνατο την 58χρονη γυναίκα.

Το όπλο, παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών στους κάδους σκουπιδιών του χωριού, δεν εντοπίστηκε πουθενά. Οι έρευνες ωστόσο συνεχίζονται και στον χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών της τοπικής κοινότητας, ενώ έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στη θάλασσα, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Από τις απανωτές καταθέσεις που έχουν λάβει από συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο οι αστυνομικοί έχουν κάποια κενά, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να καλύψουν.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων, αλλά και τα στοιχεία από τα δίκτυα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας ενδεχομένως να αποτελέσουν τη λύση στον γρίφο που έχει συγκλονίσει την πανέμορφη Μηλίνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ