Ελλαδα

Ένα υπερσύγχρονο όχημα για την Πυροσβεστική από την Boehringer Ingelheim Ελλάς

Βρίσκεται ήδη στη διάθεση των χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 881
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα υπερσύγχρονο όχημα για την Πυροσβεστική από την Boehringer Ingelheim Ελλάς
Ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, υποστράτηγος Δημήτρης Πατράκης, εκπροσωπώντας τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά, παραδίδει τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο της Boehringer Ingelheim Ελλάς, Δημήτρη Αναγνωστάκη

Boehringer Ingelheim Ελλάς: Το νέο υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα που δωρίζει στην ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Αττικής

Στη δωρεά ενός υπερσύγχρονου οχήματος μεταφοράς προσωπικού, τύπου VAN 9 θέσεων, Sprinter (4x4), προχώρησε η Boehringer Ingelheim Ελλάς, ενισχύοντας την ομάδα «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Αττικής. Το όχημα βρίσκεται ήδη στη διάθεση των χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Σ.μη.Ε.Α.).

Boehringer Ingelheim Ελλάς: Η παράδοση της δωρεάς στην Πυροσβεστική 

Η επίσημη παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι Αττικής, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Boehringer Ingelheim Ελλάς Δημήτρη Αναγνωστάκη, του συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής, υποστράτηγου Παναγιώτη Νιάφα, του διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, υποστράτηγου Δημήτρη Πατράκη, του διευθυντή Τεχνικής Υποστήριξης και Υποδομών του Α.Π.Σ., πύραρχου Μωυσή Μόρδου, και του εκπροσώπου της ομάδας «ΙΚΑΡΟΣ» Αττικής, πυραγού Εμμανουήλ Σωπασουδάκη.

Δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου της Boehringer Ingelheim Ελλάς, Δημήτρη Αναγνωστάκη

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των οχημάτων, ο κ. Αναγνωστάκης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Στον επίπονο αγώνα που δίνουν οι πυροσβέστες όλο τον χρόνο για να διασώσουν ανθρώπινες ζωές, αλλά και τον φυσικό μας πλούτο, χαιρόμαστε που γινόμαστε αρωγοί. Είναι άξιοι θαυμασμού και ελπίζουμε με τη δωρεά του οχήματος αυτού να τους βοηθήσουμε στο έργο τους. Η Boehringer Ingelheim δραστηριοποιείται στη χώρα μας πάνω από μισό αιώνα. Πιστή στο όραμα της αειφόρου ανάπτυξης, SD4G (Sustainable Growth for Generations) η εταιρεία δίνει έμφαση σε ενέργειες όπως αυτή, που συνεισφέρουν στην προστασία των περιβαλλοντικών πόρων, των ανθρώπων και των κοινοτήτων τους. Με τον τρόπο αυτό οι γενιές που έρχονται θα έχουν βρει τους πόρους που εμείς θα έχουμε αφήσει γι’ αυτές. Όλη η προσπάθεια και όλες οι πρωτοβουλίες μας, όπως η σημερινή, έχουν στόχο αυτήν την κατεύθυνση».

Δήλωση του διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, υποστράτηγος Δημήτρης Πατράκης

Συνεχίζοντας, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, υποστράτηγος Δημήτρης Πατράκης, εκπροσωπώντας τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο Γεώργιο Πουρναρά, αφού ευχαρίστησε τους δωρητές, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Αναγνωστάκη και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Eκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρωτοβουλία σας να δωρίσετε το συγκεκριμένο πυροσβεστικό όχημα που θα καλύψει τις ανάγκες της ομάδας “ΙΚΑΡΟΣ” της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής. Η κίνηση αυτή ενισχύει την προσπάθειά μας ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις τόσο της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, αλλά και άλλων σημαντικών προκλήσεων που καθημερινά αντιμετωπίζουμε».

Η δωρεά του εξειδικευμένου οχήματος στηρίζει έμπρακτα τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία.

Η επίσημη παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι Αττικής, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Boehringer Ingelheim Ελλάς, Δημήτρη Αναγνωστάκη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ