Ελλαδα

Εφιάλτης για 4 γυναίκες στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος τις απήγαγε και τις εκβίαζε

Ζητούσε χρήματα για να τις αφήσει ελεύθερες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκη: Αρπαγή γυναικών από 23χρονο - Εκβιασμός για την απελευθέρωσή τους

Εφιάλτη στα χέρια ενός 23χρονου έζησαν τέσσερις γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι ο νεαρός τις κρατούσε παρά τη θέλησή τους και τις εκβίαζε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι αφού εισήλθαν από την ελληνοτουρκική μεθόριο, μεταφέρθηκαν σε διαμέρισμα όπου ο συλληφθείς, μαζί με έτερο συνεργό, κρατώντας τες παρά τη θέλησή τους, τις εκβίαζαν και χρησιμοποιούσαν σωματική βία προκειμένου να τους παραδώσουν περισσότερα χρήματα από τα αρχικά συμφωνηθέντα, για να τις απελευθερώσουν.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικοί, αφού εντόπισαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τον 23χρονο. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράνομης μεταφοράς - προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αρπαγής και εκβίασης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη 23χρονου που ενέχεται σε υπόθεση αρπαγής και εκβίασης.

Πρόκειται για αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αρπαγής και εκβίασης.

Προηγήθηκε καταγγελία τεσσάρων (4) αλλοδαπών γυναικών, σύμφωνα με την οποία, οι προαναφερόμενες αφού εισήλθαν από την ελληνοτουρκική μεθόριο, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε διαμέρισμα όπου ο συλληφθείς, μαζί με έτερο συνεργό, κρατώντας τες παρά τη θέλησή τους τις εκβίαζαν και χρησιμοποιούσαν σωματική βία προκειμένου να τους παραδώσουν περισσότερα χρήματα από τα αρχικά συμφωνηθέντα, για να τις απελευθερώσουν.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, αφού εντόπισαν το εν λόγω διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον 23χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ