Ελλαδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 27χρονη Αναστάζια που εξαφανίστηκε στην Κω

Η τελευταία επικοινωνία με τον σύντροφό της το βράδυ της Δευτέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Missing Alert για την 27χρονη που εξαφανίστηκε στην Κω
© Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Η τελευταία επικοινωνία με την Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα και η έκδοση Missing Alert

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής Αναστάζιας στην Κω συνεχίζονται. Η 27χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (12.6) μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε στον σύντροφό της και στο οποίο ο νεαρός άνδρας κατάλαβε -όπως υποστηρίζει- ότι η αγαπημένη του βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης. Μόλις την Πέμπτη (15.6) εκδόθηκε Missing Alert. 

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Missing Alert για την 27χρονη που εξαφανίστηκε στην Κω
© Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Το τελευταίο τηλεφώνημα στον σύντροφό της 

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, ο 28χρονος σύντροφος της νεαρής γυναίκας από την Πολωνία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι τη Δευτέρα (12.6) και περίπου στις 22:30 ο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε τοποθεσία της με σκοπό να μεταβεί ο σύντροφός να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με τη σύντροφο του στο κινητό της τηλέφωνο της αυτό ήταν απενεργοποιημένο. Την 23:38 ώρα της ιδίας μέσω εφαρμογής εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά το κινητό της ήταν ήδη απενεργοποιημένο.

Όπως προέκυψε, η σύντροφος του δεν έχει επικοινωνήσει με τον ούτε με τον ίδιο και δεν εμφανίσθηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί 08:00 ώρα της Τρίτης (13.6) Η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω. Την ημέρα της εξαφάνισή της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Έχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

Η 27χρονη γυναίκα αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας (12.6)
© dimokratiki.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ