Ελλαδα

Ρεκόρ... κλήσεων για παράνομη στάθμευση στη Θεσσαλονίκη - Η Τροχαία έκοψε πάνω από 400 πρόστιμα σε μία μόλις μέρα

55 απ' αυτές αφορούν, μάλιστα, στάθμευση οχημάτων σε πεζόδρομο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Θανάσιμος τραυματισμός 52χρονου στην περιοχή της Νεάπολης μετά από συμπλοκή - Συνελήφθησαν δύο άτομα από την αστυνομία.
Θανάσιμα τραυματίστηκε 52χρονος στη δυτική Θεσσαλονίκη © Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 400 πρόστιμα για παράνομη στάθμευση «έκοψε» σε μια μέρα η Τροχαία - 55 απ' αυτές αφορούν, μάλιστα, στάθμευση οχημάτων σε πεζόδρομο

Πάνω από 400 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση βεβαίωσε χθες η Τροχαία Θεσσαλονίκης, σε ελέγχους που διενήργησε στο κέντρο της πόλης, με τις 55 απ’ αυτές να αφορούν, μάλιστα, στάθμευση οχημάτων σε πεζόδρομο.

Συγκεκριμένα, ελέγχθησαν 480 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 443 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 403 αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα, στον Δήμο Λαγκαδά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λητής σε 125 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 115 παραβάσεις: 25 για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 70 για ωράρια φορτηγών - ταχογράφους και 20 για λοιπά αδικήματα.

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ