- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λάρισα: Το σημείο εντοπισμού των ανθρώπινων οστών - Η εκτίμηση των αρχών και οι ειδικές εξετάσεις
Ένα κρανίο και πλήθος ανθρώπινων οστών βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε αποθήκη στη Λάρισα, θέτοντας σε συναγερμό τις αστυνομικές αρχές. Τα οστά βρέθηκαν στην αυλή του οικήματος από τον 42χρονο ενοικιαστή, όταν έπεσε τοίχος λόγω παλαιότητας.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τα οστά εκτιμάται πως αφορούν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια και για τον λόγο αυτό δε θα εξεταστούν από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, αλλά θα μεταφερθούν σε δικαστικό ανθρωπολόγο στην Αθήνα. Σε ό,τι αφορά το μεταλλικό αντικείμενο που βρέθηκε μαζί με τα οστά, εικάζεται επίσης ότι αφορά μεταλλικό έκθεμα που προϋπήρχε στο σώμα του, ίσως για την αποκατάσταση κάποιου τραυματισμού.
Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, τόνισε πως «τα οστά στάλθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία και μάλλον θα φύγουν στην Αθήνα στο ανθρωπολογικό για να δουν την ηλικία και το έτος που έχει συμβεί το γεγονός. Ακούστηκε ότι βρέθηκε ιατρικό εργαλείο, δεν είναι ιατρικό εργαλείο, αλλά λάμα που βρέθηκε στα οστά μάλλον από εγχείρηση». Μία άλλη εκδοχή κατά τον κ. Μανώλη είναι τα οστά να έχουν μεταφερθεί στο σπίτι από οικείους, όπως συνέβαινε σε παλαιότερες εποχές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.