- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα»: Τι λέει ο δικηγόρος του 15χρονου για τον 66χρονο λυράρη
Παραδειγματική τιμωρία ζητούν οι γονείς του ανήλικου
Υπόθεση μαστροπείας με θύμα αγόρι στην Κρήτη: Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος για τον λυράρη και το ξέσπασμα των γονιών του ανήλικου
«Όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα», υποστηρίζει για τον 66χρονο λυράρη ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου, που φέρεται να βιάστηκε και να έπεσε θύμα μαστροπείας στην Κρήτη από την ηλικία των 11 ετών.
Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του αγοριού, Γιώργος Κοκοσάλης, ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος σημείωσε ότι «όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα» και ζήτησε να «φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να ανοίξουν τα στόματα». Ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου του έδωσε άλλοθι και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία. Ο 66χρονος λυράρης αρνείται κάθε κατηγορία και κάνει λόγο για «πλεκτάνη»
Σύμφωνα με το MEGA, ο κατηγορούμενος φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι, σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία κατά τα οποία τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες φρικαλέες πράξεις, ήταν κλινήρης.
Υπόθεση μαστροπείας με θύμα ανήλικο στην Κρήτη: Παραδειγματική τιμωρία του λυράρη ζητούν οι γονείς του αγοριού
Την παραδειγματική τιμωρία του 15χρονου λυράρη ζητούν οι γονείς του 15χρονου σε δηλώσεις τους στο Mega. «Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν τη στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους», λένε οι γονείς του 15χρονου αγοριού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραμένουν στο σημείο οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με κάταγμα μηρού - Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες
Το ταχύπλοο προσέκρουσε στην προβλήτα κατά την πρόσδεση - Ακυρώθηκε το δρομολόγιο
Άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων - Δεν απειλήθηκαν κατοικίες
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο επιχειρούν στο σημείο
25 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ξεκινούν οι διαδικασίες για τα μηχανογραφικά
Πιλοτικό πρόγραμμα στοχευμένης αλιείας με χρηματοδότηση από την ΕΕ εξετάζει το υπουργείο
Γενικά αίθριο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.