Ελλαδα

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στον 66χρονο λυράρη για την υπόθεση μαστροπείας

Έκκληση από τον συνήγορο της οικογένειας του ανήλικου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 66χρονος λυράρης με το μουσικό του όργανο - Κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατηγορούμενου για υπόθεση μαστροπείας στην Κρήτη
© zarpanews.gr

Υπόθεση μαστροπείας στην Κρήτη: Η προθεσμία στον λυράρη και τα στοιχεία στη διάθεση των αρχών

Προθεσμία για απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (31.3) ζήτησε και έλαβε ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για τον βιασμό και την υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο αγόρι

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στα τέλη του 2022 είχε κληθεί να καταθέσει στην Ασφάλεια Ηρακλείου για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού ανήλικου κοριτσιού. Όπως είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου αγοριού που έπεσε θύμα του λυράρη, Γιώργος Κοκοσάλης, ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crhtpzdl5pi9)

Υπόθεση μαστροπείας στην Κρήτη: Πώς δρούσε ο 66χρονος λυράρης 

Ο 66χρονος λυράρης φέρεται να διατηρούσε τρία διαφορετικά προφίλ σε πλατφόρμα γνωριμιών για τον ανήλικο στα οποία ήταν αναρτημένο πορνογραφικό υλικό. Από τα πρώτα στοιχεία, δεν προκύπτει ότι έχει κάποια φιλία με την οικογένεια του ανήλικου, αλλά ούτε κι ότι υπήρξε δάσκαλός του. Ο συνήγορος της οικογένειας του ανήλικου εκτιμά ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα και καλεί όποιον γνωρίζει κάτι επιπλέον για την υπόθεση να μιλήσει στις αρχές, προκειμένου να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης. 

Όπως σημειώνει το cretalive.gr, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της οικογένειας 16ρονου, ο οποίος όπως ανέφερε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, δεχόταν απειλές από τον 66χρονο προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε μεταξύ τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crhp86t4we1l)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ