- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός αύριο: Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την Κυριακή 12 Μαρτίου - Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία - Η πρόγνωση
Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία και την Κυριακή (12.03) σε σημαντικό μέρος της χώρας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr.
Ειδικότερα, τοπικές βροχές αναμένονται κατά διαστήματα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν από την αρχή του 24ώρου έως το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο.
Στη συνέχεια καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων αναμένονται κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Ιόνιο, στο Ανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη. Τέλος χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους σε περιοχές των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών άνω των 1.400 μέτρων.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 13-15 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά και στη Θεσσαλία και τους 17-20 στις υπόλοιπες περιοχές. Εξαίρεση αποτελεί η Κρήτη, όπου αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τους 21-22.
Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 5 έως 14, στην Ήπειρο από 5 έως 18, στη Στερεά από 5 έως 17, στην Πελοπόννησο από 6 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 12, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 18, στις Κυκλάδες από 11 έως 16, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 18 και στην Κρήτη από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και κατά διαστήματα έως 7 Μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 έως 6 Μποφόρ ενώ το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια τμήματά του θα φτάνουν τοπικά και τα 7 Μποφόρ.
Ο καιρός αύριο σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και στα δυτικά 3 έως 5 Μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.