- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Hellenic Train: Ο ΟΣΕ έχει την ευθύνη για την συντήρηση και διαχείριση του σιδηροδρομικού δικτύου
Τι αναφέρει η μητρική εταιρεία Ferrovie Dello Stato Italiane
Hellenic Train: Ο ΟΣΕ έχει την ευθύνη για την συντήρηση και διαχείριση του σιδηροδρομικού δικτύου
Τα υπεραστικά τρένα της Ελλάδας πέρασαν υπό ιδιωτική διαχείριση το 2017, όταν η ιταλική δημόσια εταιρεία Ferrovie Dello Stato Italiane (FS) απέκτησε το δίκτυο, αλλά η κρατική εταιρεία ΟΣΕ κατέχει τις γραμμές, αναφέρει σε άρθρο του το Γαλλικό Πρακτορείο.
Στο ίδιο άρθρο γίνεται εκτενής αναφορά σε μια σειρά ατυχημάτων που σημειώθηκαν στη χώρα μας τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ φιλοξενεί και ανακοίνωση του Ομίλου FS μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η FS ανέφερε ότι η ελληνική κρατική εταιρεία ΟΣΕ διατηρεί το καθήκον και την ευθύνη για την συντήρηση, τη διαχείριση και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου καθώς και την ευθύνη για την κίνηση των τρένων και την κυκλοφορία.
Πριν από ένα 48ωρο δήλωση για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hellenic Train. Όπως σημείωσε «η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται δίπα στις αρχές και στους διασώστες», ενώ ταυτόχρονα εκφράζει «τα πιο θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τη δέσμευση για πλήρη υποστήριξη τους, καθώς και όλων των επιβατών».
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Hellenic Train:
«Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες στο σημείο του δυστυχήματος και σε όλα τα νοσοκομεία που φροντίζουν τους τραυματίες.
H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους καθώς και όλων των επιβατών».
Σημειώνεται ότι επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών από το δυστύχημα είναι 57, με την είδηση της σιδηροδρομικής τραγωδίας να κάνει τον γύρο του κόσμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι εκδρομείς του τριημέρου
Ποιος ήταν ο Γενικός Διευθυντής και συνιδιοκτήτης της Zeus+Δione
Τι έγραψε στην ανάρτηση του ο πρώην πρωθυπουργός
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία σήμερα, πού θα χιονίσει
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Τα τελευταία δρομολόγια και η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Η είδηση έγινε γνωστή από την αδελφή του, η οποία τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και λόγια καρδιάς
Ο φετινός Μάιος καταγράφεται ήδη ως ένας από τους πιο ψυχρούς των τελευταίων ετών
Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή της Λεύκας - Καίγονται ελαστικά
Βρισκόταν στο δωμάτιό του κατά την έκρηξη, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.