- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κυκλοφοριακό «αδιέξοδο» σε πολλά σημεία του Λεκανοπεδίου
Σημαντικές καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα
Έξοδος Χριστουγέννων: Κυκλοφοριακό «αδιέξοδο» σε πολλά σημεία του Λεκανοπεδίου
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Κάντζας μέχρι τη Λεωφόρο Κύμης όπου νωρίτερα σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων. Χαμηλές ταχύτητες κατόπιν έως και την έξοδο στη Λεωφόρο Κηφισού.
Δύσκολο και το ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών μέχρι την έξοδο στην Λεωφόρο Κηφισού.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Παραλιακή μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύ αυξημένη η κίνηση και στην κάθοδο από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι και την Ιερά οδό ανά τμήματα.
Χαμηλές ταχύτητες στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά αλλά και μεταξύ του σταθμού Μετρό Αγία Μαρίνα έως τη Λ. Κηφισού.
Δύσκολη η Λεωφόρος Σχιστού προς Κερατσίνι, η Γρηγορίου Λαμπράκη προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και η Περιφερειακή Δραπετσώνας προς την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Αγίου Κοσμά μέχρι τη Λεωφόρο Καλαμακίου.
Δυσκολίες στην κάθοδο από το ύψος της Μαρίνας Αλίμου μέχρι τη Λεωφόρο Αμφιθέας. Προβλήματα στη Λεωφόρο Αμφιθέας προς τη Λεωφόρο Συγγρού ανά τμήματα.
Δύσκολη η άνοδος της Θησέως στο ύψος της Καλλιθέας. Πολύ αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα κυρίως στο ύψος της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου και του Φάρου Ψυχικού.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού και στην Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα. Δύσκολη η Πειραιώς προς Ομόνοια αλλά και η Σταδίου.
Πολύ αυξημένη κίνηση στα δύο ρεύματα της Λιοσίων,της Αχαρνών και της Πατησίων από τις Τρεις γέφυρες μέχρι την Αγίου Μελετίου.
Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης μεταξύ των σταθμών του μετρό Άλιμος και Αργυρούπολη και Ελληνικό προς Ανδρέα Παπανδρέου στη Γλυφάδα.
Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κατεχάκη από την Καισαριανή προς τον Καρέα. Μποτιλιάρισμα στην Παπανικολή/ Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι και στα δύο ρεύματα.
Δύσκολη η Λεωφόρος Πεντέλης από και προς το Χαλάνδρι μέχρι το ύψος των Άνω Βριλησσίων. Προβλήματα και στην Σωρού προς την Κηφισίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.