- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γυναίκα στην Κοζάνη εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ για 18 ώρες και όταν βγήκε, βρήκε τον άνδρα της νεκρό
Ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια
Κοζάνη: Απεγκλωβίστηκε από ασανσέρ έπειτα από 18 ώρες και βρήκε τον άνδρα της νεκρό στο σπίτι
Mια γυναίκα στην Κοζάνη εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ για 18 ώρες και αφού βγήκε βρήκε τον άντρα της νεκρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η γυναίκα είχε την ατυχία να κλειστεί στο ασανσέρ από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς να έχει μαζί της κινητό τηλέφωνο και δίχως να έχει τη δυνατότητα να ειδοποιήσει κάποιον.
Παρά τις φωνές της, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί. Τελικά, σήμερα στις 11:30 το πρωί, μία γυναίκα αντιλήφθηκε τις φωνές της ενοίκου που είχε κλειστεί στο ασανσέρ και ειδοποίησε Πυροσβεστική και Αστυνομία.
Αφού απεγκλώβισαν την γυναίκα, οι Αρχές άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού με τη συνδρομή ενός κλειδαρά και τότε διαπίστωσαν ότι ο σύζυγός της, που όλο αυτό το διάστημα ήταν μέσα στην κατοικία, είχε χάσει τη ζωή του.
Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιες πτήσεις ακυρώνονται - Τι ισχύει με τα εισιτήρια
Σε ισχύ από την Παρασκευή 13 Μαρτίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.