- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Μυλόπουλος με εξώδικη επιστολή του μας γνωστοποιεί ότι θεώρει μειωτική μια αναφορά στο πρόσωπό του, η oποία έγινε στη στήλη «Νούμερα της εβδομάδας», στο φύλλο της 8ης Δεκεμβρίου.
Στόχος μας ήταν και είναι πάντα να ακούγονται όλες οι φωνές και γι’ αυτό ευχαρίστως δημοσιεύουμε την εξώδικη δήλωση του κύριου Μυλόπουλου. Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε όσα παραθέτει στην επιστολή του ο κ. Μυλοπουλος για τη μετέπειτα εξέλιξη των γεγονότων, ούτε φυσικά είχαμε στόχο να τον προσβάλουμε ή να τον πλήξουμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
Άλλωστε το δικό μας δημοσίευμα δεν περιέχει κάποια κατηγορία ή χαρακτηρισμό, αναφέρει απλώς ότι «είχε κερδίσει τη δημοσιότητα», γεγονός αυταπόδεικτο άλλωστε, αφού, όπως μας πληροφορεί, για τον ίδιο διεξήχθη εισαγγελική ερεύνα η όποια τελικά κατέληξε στην αρχειοθέτηση, ο δε αντιπρύτανης δικάστηκε και αθωώθηκε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Φέρεται να ξέσπασε μετά από εργασίες καθαρισμού σε οικόπεδο
Η ανάρτηση - πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
H άνοδος των λαϊκών πολυκαταστημάτων, η πτώση, και δυο διαφημιστικά μηνύματα που έγραψαν ιστορία
Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού
Αναζητούνται οι υπεύθυνοι καταστήματος
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ποιον κρατούμενο εστιάζουν οι Αρχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.