Ελλαδα

Ο Στηβ Μιλάτος παραπέμπεται σε δίκη για τον βιασμό της 21χρονης

Τι κατέθεσε η Αγγλίδα τουρίστρια - Τι ισχυρίζεται ο πρώην παίκτης ριάλιτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στηβ Μηλάτος κατηγορείται για τον βιασμό 21χρονης Αγγλίδας στη Ρόδο
Ο Στηβ Μηλάτος κατηγορείται για τον βιασμό 21χρονης Αγγλίδας στη Ρόδο | Πηγή ΦΩΤΟ: Instagram

Σε δίκη για βιασμό ο Στιβ Μιλάτος - Η κατάθεση της 21χρονης Αγγλίδας στη Ρόδο για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πρώην παίκτη ριάλιτι

Ο Στηβ Μιλάτος, πρώην παίκτης ριάλιτι, οδηγείται σε δίκη για βιασμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Το σχετικό βούλευμα εξεδόθη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Το δημοσίευμα στο dimokratiki για τον 30χρονο Στέφανο Μηλάτο αναφέρει ότι το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε την εισήγηση της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου για την απαλλαγή του 30χρονου πρώην παίκτη του ριάλιτι Big Brother και τον παρέπεμψε σε δίκη για τον βιασμό της 21χρονης Αγγλίδας

Υπόθεση Στηβ Μιλάτος - Ο βιασμός της 21χρονης στη Ρόδο

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 21χρονη, στις 23 Μαΐου 2022 το απόγευμα, η Αγγλίδα τουρίστρια είχε πάει με μια φίλη της στη Λίνδο της Ρόδου, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Πέρασαν από διάφορα μαγαζιά και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατέληξαν σε γνωστό κλαμπ της περιοχής.

Στην καταγγελία της αναφέρει ότι ένας άνδρας που δεν γνώριζε, την παρενόχλησε λεκτικά και την καλούσε να έρθει μαζί του σε ένα άλλο κλαμπ. Η 21χρονη Αγγλίδα και η φίλη της τον ακολούθησαν.

Κάποια στιγμή η 21χρονη βρέθηκε με τον Στιβ Μηλάτος σε παρακείμενο δρόμο. «Εκεί με φίλησε χωρίς τη θέληση μου, ενώ ήμουν πολύ μεθυσμένη» κατέθεσε ενώπιον των αστυνομικών. Και συνέχισε: «Μετά έβαλε με βία τα δάχτυλα του μέσα στα γεννητικά μου όργανα. Εκεί φοβήθηκα και αφέθηκα στις ορέξεις του» ανέφερε. Ακολούθησε στοματικός έρωτας. «Δεν ήθελα να το κάνω, αναγκάστηκα να το κάνω γιατί φοβήθηκα» ξεκαθάρισε στην κατάθεσή της. Η 21χρονη Αγγλίδα τού ζητησε να σταματήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Στη συνέχεια ο Στιβ Μηλάτος, ο 30χρονος πρώην παίκτης του ριάλιτι Big Brother, την τράβηξε με τη βία, τη γύρισε πλάτη και έκανε σεξ μαζί της χωρίς προφύλαξη.

«Επειδή με ανάγκασε να του κάνω στοματικό έρωτα, βάζοντας μεγάλη πίεση, προκαλώντας μου πόνο, τον παρακάλεσα να σταματήσει για να φύγω. Στην αρχή δεν με άφηνε να φύγω αλλά όταν είδε ότι δεν θέλω άλλο, τότε μου είπε με άγριο ύφος, να σηκωθώ να φύγω. Έτρεχα πανικόβλητη να πάω στη παρέα μου» τόνισε στην κατάθεσή της.

Ο Στηβ Μηλάτος επιμένει να ισχυρίζεται μέσω του συνηγόρου του ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 21χρονης Αγγλίδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ