Ελλαδα

Στηβ Μηλάτος: Η καταγγελία για βιασμό και οι πρώτες του δηλώσεις μετά την απολογία (βίντεο)

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στηβ Μηλάτος μετά την απολογία του για την υπόθεσή βιασμού στη Ρόδο αφέθηκε ελεύθερος
Ο Στηβ Μηλάτος μετά την απολογία του για την υπόθεσή βιασμού στη Ρόδο αφέθηκε ελεύθερος © EUROKINISSI

Ο Στηβ Μηλάτος, πρώην παίκτης του Big Brother, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία για βιασμό στη Ρόδο.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μηλάτος, μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση για την καταγγελία για βιασμό που έγινε σε βάρος του από 21χρονη Αγγλίδα στη Ρόδο. Ο Στηβ Μηλάτος, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Κατέβαλε εγγύηση 2.000 ευρώ και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Η 21χρονη Αγγλίδα στη Ρόδο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό.

Μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Στηβ Μιλάτος: Οι πρώτες δηλώσεις για την υπόθεση βιασμού στη Ρόδο

«Αισθάνομαι αρκετά χαρούμενος, δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία θα λάμψει στο τέλος πραγματικά» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Η απάντηση που έχω να πω είναι ότι εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι μπορώ να βγω έξω, σημαίνει ότι είναι καθησυχαστικό. Ο δικαστής και η εισαγγελέας έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά και τα στοιχεία είναι υπέρ μου γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω».

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε κάποια επικοινωνία με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για βιασμό ο Στηβ Μιλάτος απάντησε αρνητικά. «Όχι δεν μίλησα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω μαζί της».

Ο πρώην παίκτης του Big Brother γνωστοποίησε ακόμη ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις «Τώρα σε λίγο ετοιμάζομαι για να πάω στη δουλειά μου κανονικά. Δεν θα αλλάξει η δουλειά μου κι η ζωή μου για ένα γεγονός που είναι λάθος».

Αναφορικά με τη στήριξη που είχε από τη μητέρα του ο Στηβ Μηλάτος είπε: «Μια αγκαλιά με πήρε. Η μαμά μου ήταν δίπλα μου σε όλα από την αρχή. Ξέρει τι παιδί έχει κάνει και ξέρω πόσο περήφανη είναι για εμένα. Όταν σε έναν άνθρωπο κολλάνε ρετσινιά, αυτό μετά μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή».

Καταλήγοντας ο πρώην παίκτης του Big Brother σημείωσε: «Φοβάμαι αρκετά, θα πρέπει να ζήσω με αυτό».

Ο Στηβ Μιλάτος μετά την καταγγελία για βιασμό - "Φοβάμαι, πρέπει να ζήσω με αυτό"

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην παίκτης του Big Brother είχε κάνει την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, αναφερόμενος στην καταγγελία του βιασμού που έγινε σε βάρος του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ