Ελλαδα

Πρώην παίκτης Big Brother: Η πρώτη ανάρτηση μετά την απολογία για την υπόθεση βιασμού

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρώην παίκτης ριάλιτι αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για την υπόθεση βιασμού
Ο πρώην παίκτης ριάλιτι αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του για την υπόθεση βιασμού © EUROKINISSI

Ο πρώην παίκτης του Big Brother έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την απολογία του. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η καταγγελία για τον βιασμό στη Ρόδο.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother που συνελήφθη στη Ρόδο μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε σε βάρος του 21χρονη Αγγλίδα, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Είχε προηγηθεί η απολογία του πρώην παίκτη του Big Brother μετά την οποία αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και εμφάνιση κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της 21χρονης Αγγλίδας γνωστοποίησε ότι η καταγγέλλουσα επιχείρησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της. Από τη μεριά του ο πρώην παίκτης ριάλιτι ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και πως υπήρξε συναίνεση.

Δικηγόρος πρώην παίκτη ριάλιτι: Αδυνατούμε να βρούμε το κίνητρο για μία τέτοια κατηγορία | OPEN TV

Πρώην παίκτης Big Brother - Η πρώτη ανάρτηση αφού αφέθηκε ελεύθερος

Στην πρώτη του ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram, μετά την απολογία του και την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανέβασε μια φωτογραφία, η οποία είχε τις ακόλουθες φράσεις:

«Quote of the day: What define us is how well we rise after falling» (σ.σ. Quote της ημέρας: Αυτό που μας καθορίζει είναι το πόσο εύκολα σηκωνόμαστε μετά την πτώση»).

big-brother-anartisi.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ