Ελλαδα

Συνεχίζεται η δίκη για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο - «Χάσαμε τη Γαρυφαλλιά μας χωρίς λόγο»

H Ιωάννα Παλιοσπύρου στο πλευρό των γονιών του θύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο καθ΄ ομολογία δράστης της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου
Ο καθ΄ ομολογία δράστης της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου © cyclades24.gr

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Το ξέσπασμα του πατέρα της Γαρυφαλλιάς, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και η παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου συνεχίζεται σήμερα (17/11) η δίκη για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο με θύμα τη Γαρυφαλλιά Ψαράκου από τον σύντροφό της με τον οποίο είχαν μεταβεί στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο κατηγορούμενος καθ’ ομολογίαν δράστης μεταφέρθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας περίπου στις 07:30 το πρωί της Πέμπτης. Ο 30χρονος που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Νάξου και την εισαγγελική πρόταση, ο δράστης της δολοφονίας είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του.Για τη μεταφορά του δράστη, όσο και για την εξέλιξη της δίκης έχουν φτάσει στη Σύρο δυνάμεις της αστυνομίας και από άλλες περιοχές για να συνδράμουν στην επιχείρηση.

«Είναι πολύ δύσκολη μέρα, ζούμε από την αρχή τη δολοφονία, είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, θέλουμε την παραδειγματική του τιμωρία. Αφού δεν υπάρχει θανατική ποινή δεν πρέπει να βγει αυτός ο άνθρωπος έξω από τη φυλακή. Είναι προσβολή για τον πόνο μας και το παιδί που χάσαμε. Τον είδα στο δικαστήριο με κουστούμι και ζελέ και ήθελα να τον πιάσω από τον λαιμό να τον πνίξω. Τα παντελόνια δεν είναι γι’ αυτούς τους φονιάδες. Χάσαμε το κορίτσι μας χωρίς λόγο γιατί χάλασε η φάση» είπε ο πατέρας της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς. 

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Γαρυφαλιάς -  Στη Σύρο και η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο πλευρό των γονιών της Γαρυφαλλιάς

Δικαίωση για τη δολοφονία της κόρης τους ζητούν οι γονείς της Γαρυφαλιάς, οι οποίοι ταξίδεψαν και πάλι στη Σύρο για να παραστούν στη δίκη. Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκεται και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους γονείς του θύματος.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη Σύρο
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη Σύρο © cyclades24.gr

Με πληροφορίες από cyclades24.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ