Κοσμος

10χρονος στις ΗΠΑ γλίτωσε την απαγωγή ζητώντας από ταμία να κάνει τη μητέρα του

Καρέ - καρέ οι κινήσεις της γυναίκας που τον ακολουθούσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 10χρονος Σάμι ζήτησε βοήθεια από εργαζόμενη σε κατάστημα
Ο 10χρονος Σάμι ζήτησε βοήθεια από εργαζόμενη σε κατάστημα © Youtube

Απόπειρα απαγωγής 10χρονου στην Πενσυλβάνια: Η σωτήρια ιδέα του μικρού και ο ρόλος εργαζόμενης σε κατάστημα

Από απαγωγή γλίτωσε ένα 10χρονο αγόρι, όταν μπαίνοντας σε τοπικό κατάστημα ζήτησε από την εργαζόμενη να προσποιηθεί ότι είναι η μητέρα του. Το περιστατικό καταγράφηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έδειχναν μία γυναίκα να τον ακολουθεί.

Για αρκετή ώρα, η άγνωστη γυναίκα, περίμενε το παιδί έξω από το κατάστημα. Τότε, ο 10χρονος Σάμι ένιωσε τον φόβο και κατευθύνθηκε προς το ταμείο και ψιθύρισε κάτι στην ταμία. Ο πατέρας του Σάμι, δήλωσε στο WPVI ότι ο γιος του ζήτησε από την ταμία να «συμπεριφερθείς σαν να είσαι η μαμά μου επειδή αυτή η κυρία με παρακολουθεί». Η ταμίας που κατάλαβε ότι το αγόρι κινδυνεύει μπήκε ανάμεσα στον Σάμι και τη γυναίκα, η οποία εξακολουθούσε να κρατάει την πόρτα του καταστήματος ανοιχτή. Στη συνέχεια, η ταμίας πήγε ήρεμα προς τα εκεί, τράβηξε την πόρτα και την κλείδωσε. Τότε η γυναίκα απομακρύνθηκε.

Σε δηλώσεις του, ο πατέρας του 10χρονου δήλωσε ότι συγκλονίστηκε όταν είδε το βίντεο με την παρακολούθηση του γιου του. «Όταν βλέπαμε το βίντεο, έκλαιγα κάθε φορά», είπε. Μιλώντας στο CBS Philadelphia, o 10χρονος δήλωσε ότι γύριζε με τα πόδια από το σχολείο μέσω του κεντρικού δρόμου, όταν μία γυναίκα άρχισε να τον ακολουθεί και να προσφέρεται να του αγοράσει φαγητό. «Έλεγε: “Πάω στην Wawa, πας εκεί; Τι θα πάρεις από την Wawa; Πού είναι η οικογένειά σου;».

Ο Σάμι υποστήριξε ότι δεν είχε δει ποτέ τη γυναίκα πριν από εκείνη τη μέρα, αλλά του είπε πως γνώριζε την οικογένειά του και ότι έπρεπε να πάει μαζί της. Η ταμίας είπε στον Σάμι να περιμένει στη σειρά του όσο εκείνη θα ασχολείται με τη γυναίκα, αλλά εκείνος αρνήθηκε να φύγει από δίπλα της. Ο Σάμι είπε ότι «έτρεμε» όταν μπήκε στο κατάστημα. «Το να βλέπεις το παιδί σου να ψάχνει για βοήθεια επειδή φοβόταν για τη ζωή του, αυτό σε πληγώνει βαθιά», δήλωσε ο πατέρας του. Ο Σάμι είπε πως ο πατέρας του, του έμαθε να είναι επιφυλακτικός με τους ξένους και να προσέχει πάντα το περιβάλλον του. Το CBS ανέφερε ότι η αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα το Σαββατοκύριακο και παραπέμφθηκε για βοήθεια ψυχικής υγείας.

Από τότε τον 10χρονο συνοδεύει στο σχολείο ένας οικογενειακός φίλος. 

Savvy 10-year-old boy escapes a woman stalking and following him |10-year-old boy |Today Viral News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ