- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέος και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος
Τι εκτιμά ο Απόστολος Λύτρας
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η απόφαση προφυλάκισης του 43χρονου -
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας στον Κολωνό.
Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως είχε επικοινωνία με το κορίτσι, αλλά δεν αποδέχθηκε ότι την βίασε. Παράλληλα, είπε ότι νόμιζε πως το κορίτσι ήταν 16 ετών κι ότι της έδωσε κάποια χρήματα για να τη βοηθήσει και όχι για να τη βιάσει έναντι χρηματικής αμοιβής. Η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεσης την ασφάλεια τον αναγνώρισε ως έναν από τους κακοποιητές της και η βαρύτητα της τοποθέτησής της, ήταν αρκετή για να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για την ενοχή του 43χρονου παιδόφιλου.
Κολωνός: «Υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα στο κύκλωμα» υποστηρίζει ο δικηγόρος της μητέρας
Τη θέση ότι υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα στην υπόθεση του Κολωνού εξέφρασε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.
Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε: «Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος. Είμαι πεπεισμένος ότι μιλάμε για κύκλωμα, πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα που ενδεχομένως οι οικογένειές τους φοβούνται να μιλήσουν. Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας για κακοποίηση, αλλά εξετάστηκαν στα πλαίσια που τα πήρε το Χαμόγελο του Παιδιού, όχι σε σχέση με την υπόθεση».
Μιλώντας στον Alpha, o Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι τα χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού «προφανώς κατέληγαν στο κύκλωμα μαστρωπίας και όχι στη μητέρα».
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τι καταγγέλλουν οι γείτονες για τη συμπεριφορά του 39χρονου που προφυλακίστηκε για την υπόθεση
Οι γείτονες του 39χρονου, πατέρα ενός 9χρονου αγοριού που κρίθηκε προφυλακιστέος, μίλησαν στον ALPHA για τη συμπεριφορά που είχε τόσο προς εκείνους, όσο και προς το παιδί του. «Κάποια στιγμή θελήσαμε να πάρουμε ανώνυμα την πρόνοια γιατί ενώ είναι μονοκατοικία το σπίτι, ποτέ δεν έχουν βγάλει το παιδί έξω. Αυτό τσιρίζει και κλαίει και δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο». Όπως ανέφερε η γυναίκα: «Με αυτόν τον άνθρωπο έχει διαπληκτιστεί όλοι η γειτονία. Έχει βάλει μια μηχανή και δεν θέλει να παρκάρει κανείς εκεί κοντά. Απειλεί ότι θα τους βάλει φωτιά να τους κάψει όλους. Λέει ότι όποιος τα βάλει μαζί μου δεν θα περάσει καλά. Είναι ένας άνθρωπος σκληρός και βίαιος, απ' ότι φαίνεται».
Επιπλέον, μια άλλη γειτόνισσα του κατηγορούμενου για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, τόνισε: «Κάποια στιγμή, επειδή έχουμε δυο σκυλιά που γάβγιζαν, είχε βγει έξω και φώναζε και έβριζε, έλεγε: θα τα σκοτώσω». Η γυναίκα τόνισε ότι σίγουρα δεν φαινόταν για οικογενειάρχης, ενώ τις πρωινές ώρες που εκείνη πήγαινε στη δουλειά, έβλεπε ότι εκείνος επέστρεφε στο σπίτι, ενώ πρόσθεσε «Οι φωνές του ήταν πάρα πολύ δυνατές. Ήταν οξύθυμος, με το παραμικρό. Ακόμα και στο ψιλικατζίδικο που τον είχα πετύχει, ήταν απότομος και απαιτούσε. Δηλαδή, και τη σειρά, το έχει κάνει και αυτό».
Για το αν ο 39χρονος είναι σεσημεσμένος, ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στον ALPHA και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τονίζοντας: «Καταδεικνύεται ότι έχει κάνει την πράξη. Αυτή τη στιγμή ακόμη δεν έχει κλείσει ο φάκελός του στο ηλεκτρονικό έγκλημα για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών του αρχείων, ώστε να μπει ο φάκελός του στη δικογραφία». Επιπλέον, ο αστυνομικός αποκάλυψε ότι «εξετάζονται τρεις μάρτυρες για το παρελθόν του 39χρονου», ενώ τόνισε πως «έχει καθαρό ποινικό μητρώο, όπως όλοι οι παιδοβιαστές» και πως «το ότι είναι άνθρωποι υπεράνω υποψίας, χωρίς ποινικό παρελθόν, είναι το πιο τρομακτικό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.