Ελλαδα

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής και το μοτέλ που την εξέδιδε ο Μίχος

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της ανήλικης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνθήματα στο κατάστημα του Ηλία Μίχου
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Νέα στοιχεία για την υπόθεση © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οι χώροι συνάντησης με τους «πελάτες» του Ηλία Μίχου και η προφυλάκιση ακόμη δύο κατηγορουμένων

Τον οίκο ανοχής στον οποίο την πήγαινε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, προκειμένου να συναντά και να συνευρίσκεται με τους βιαστές της, αναγνώρισε στη συμπληρωματική της κατάθεση η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό. Η ανήλικη αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί και ένα μοτέλ. 

Συγκεκριμένα, το πρώτο κτίριο που αναγνώρισε η 12χρονη είναι ένας οίκος ανοχής στην περιοχή του Κεραμεικού, τον οποίο είχε υποδείξει και στην αρχική της κατάθεση. Στα μέσα Οκτωβρίου, οι αστυνομικοί είχαν κάνει έφοδο στο συγκεκριμένο studio και είχαν συλλάβει τέσσερα άτομα αναζητώντας τον 40χρονο «διαχειριστή» του, ο οποίος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Ηλία Μίχου στους οίκους ανοχής της περιοχής και να είχε γνώση για τη δράση του 53χρονου. Στον οίκο ανοχής η 12χρονη φέρετε να είχε πάει πέντε φορές ανάμεσα στο διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο. 

Κατά πληροφορίες, το δεύτερο κτίριο που αναγνώρισε η ανήλικη είναι ένα μοτέλ στην περιοχή του Κολωνού στο οποίο την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος και είχε κλειδί για ένα από τα δωμάτιά του. Σε αυτό το δωμάτιο, ο 53χρονος έκλεινε ραντεβού με τους «πελάτες» και όπως περιέγραψε η 12χρονη «δεχόταν έναν άνδρα κάθε φορά».

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέοι 35χρονος και 39χρονος - Εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ένας 39χρονος και ένας 35χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν λάβει προθεσμία την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να απολογηθούν για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος κατηγορούμενος ο οποίος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, κατά την απολογία του υποστήριξε πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση. Κατά άλλες πληροφορίες, τρεις φορές φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει τη 12χρονη ο 35χρονος εισοδηματίας, ο οποίος επίσης προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με το Star, τρία νέα πρόσωπα βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης. Πρόκειται για άνδρες που σύμφωνα με πληροφορίες αντάλλαξαν με το παιδί άσεμνες φωτογραφίες καθώς και σκληρά μηνύματα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Έχουμε ποινικά αδικήματα τα οποία αφορούν την παιδική πορνογραφία και είναι κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει να είχε η 12χρονη επαφή μαζί τους. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η ανακρίτρια θέλει να διασταυρώσει τα στοιχεία από την κατάθεση του παιδιού με τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να καταλήξει στις κατηγορίες που θα τους απαγγείλει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ