Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο 35χρονος μετά τις απολογίες τους

Εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συλληφθέντες για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό
Συλληφθέντες για τον βιασμό 12χρονης στον Κολωνό © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSΙ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δύο ακόμη προφυλακίσεις για την υπόθεση - Τα πρόσωπα στο στόχαστρο των αρχών

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ένας 39χρονος και ένας 35χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν λάβει προθεσμία την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να απολογηθούν για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος κατηγορούμενος ο οποίος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, κατά την απολογία του υποστήριξε πως δεν είχε επαφή με το κορίτσι, παρά μόνο συνομιλίες και μια συνάντηση.

Κατά άλλες πληροφορίες, τρεις φορές φέρεται να έχει συναντήσει και κακοποιήσει τη 12χρονη ο 35χρονος εισοδηματίας, ο οποίος επίσης προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης

Σύμφωνα με το Star, τρία νέα πρόσωπα βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης. Πρόκειται για άνδρες που σύμφωνα με πληροφορίες αντάλλαξαν με το παιδί άσεμνες φωτογραφίες καθώς και σκληρά μηνύματα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών. Έχουμε ποινικά αδικήματα τα οποία αφορούν την παιδική πορνογραφία και είναι κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει να είχε η 12χρονη επαφή μαζί τους. 

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η ανακρίτρια θέλει να διασταυρώσει τα στοιχεία από την κατάθεση του παιδιού με τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να καταλήξει στις κατηγορίες που θα τους απαγγείλει.

Bιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή ο 55χρονος - Απολογείται την Πέμπτη ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Ήδη ο 55χρονος προπονητής των ακαδημιών ποδοσφαίρου κρίθηκε προφυλακιστέος. Κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά με τη 12χρονη.

Κολωνός – 12χρονη: προφυλακίστηκε 55χρονος για επαφές με την ανήλικη

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε  ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων. Αποδέχεται ότι της έδωσε χρήματα, καθώς τη λυπήθηκε, αλλά αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή μαζί της, παρά το ότι συναντήθηκε μαζί της τρεις φορές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ