- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ασύλληπτος πέντε μήνες μετά ο βοσκός που βίασε 22χρονη σε παραλία της Χαλκιδικής
«Ήταν σαν ταινία τρόμου», περιγράφει η γυναίκα
Βιασμός 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής: 47χρονος βοσκός ο δράστης - Η περιγραφή της γυναίκας και ο πρώτος ύποπτος
Ασύλληπτος παραμένει ο βιαστής της 22χρονης στη Χαλκιδική πέντε μήνες μετά τη σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας σε παραλία. Ο δράστης του βιασμού, ένας 47χρονος βοσκός, αν και έχει ταυτοποιηθεί, δεν έχει συλληφθεί από τις αρχές, ενώ εκτιμάται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία.
Οι αρχές είχαν συλλάβει αρχικά ως δράστη έναν κατάδικο από τις αγροτικές φυλακές της Κασσάνδρας στη συνέχεια όμως διαπιστώθηκε πως δράστης ήταν ο βοσκός. «Δυστυχώς είμαστε πάλι στο σημείο μηδέν, είμαστε στο σημείο που βρέθηκε ο δράστης ταυτοποιήθηκε από το DNA έγινε μία κινητοποίηση και μία προσπάθεια για να βρεθεί και να συλληφθεί το αποτέλεσμα δυστυχώς ήταν μηδέν», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου.
Βιασμός 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής: «Προσπαθώ να μην θυμάμαι» - Η περιγραφή του θύματος
Η νεαρή γυναίκα ήταν μόνη σε παραλία της Χαλκιδικής όταν την πλησίασε 47χρονος άνδρας και τη βίασε τον περασμένο Μάιο. «Θέλω να είναι στη φυλακή πίσω από μπάρες. Δεν ξέρω αν γίνεται να είναι πίσω από διπλές μπάρες και να σιγουρευτούμε όλοι ότι είναι εκεί αλλά και για όλους τους άλλους δράστες γιατί τόσα περιστατικά γίνονται και μόνο για 2-3 έχουμε κάποιο αίσιο τέλος»., λέει στον ΑΝΤ1 η 22χρονη κοπέλα.
«Προσπαθώ να μην θυμάμαι πολλά ήταν κάπως σαν ταινία τρόμου να το πω, ήταν όλα πολύ ωραία χαλαρά γιατί είχα βγει βόλτα μόνη μου για να ηρεμήσω να χαλαρώσω να κάνω ένα μπάνιο αλλά ήμουν μόνη μου εκεί ήταν ερημική παραλία ξαφνικά πίσω μου εμφανίστηκε αυτός. .... Άρχισα να φωνάζω είπα μη με πλησιάζετε αυτός προφανώς δεν το σεβάστηκε άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός .... Σκεφτόμουνα σενάρια όσο μπορούσα γρήγορα στο μυαλό μου να μπω να κολυμπήσω στη θάλασσα άμα με πνίξει να πάρω μία πέτρα, όχι να τον χτυπήσω αλλά την πετάξω μακριά να δει ότι δεν φοβάμαι αλλά αν μετά με σκοτώσει και μετά σκέφτηκα απλά να τρέξω κατευθείαν, αλλά αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει γιατί ήταν ακριβώς από μπροστά μου και εγώ από πίσω είχα θάλασσα... Δεν νομίζω ότι έχω ακόμη τα κατάλληλα εργαλεία για να το διαχειρίζομαι αλλά λίγο να το ξεχνάω, λίγο να κάνω άλλα πράγματα ναι, αλλά έχω φόβο», περιγράφει η 22χρονη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.