Ελλαδα

Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ο βοσκός είναι ο βιαστής

Έχει εξαφανιστεί και αναζητείται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός
Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ο βοσκός είναι ο βιαστής - ΑΡΧΕΙΟ © Unsplash/Nadine Shaabana

Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ο βοσκός είναι ο βιαστής της κοπέλας - Το DNA μίλησε.

Ένας βοσκός αλβανικής καταγωγής είναι ο βιαστής της 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικήςκαθώς οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση, μέσω τεστ DNA, του δράστη του βιασμού της νεαρής κοπέλας.

Πρόκειται για τον βοσκό, ο οποίος έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον 56χρονο κρατούμενο των φυλακών Κασσάνδρας που κατηγορήθηκε αρχικά.

Οι Αρχές εντόπισαν το DNA του βοσκού στην καλύβα που διέμενε και τον ταυτοποίησαν από δειγματοληψία που έκαναν όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ σε κλινοσκεπάσματα στο μαντρί του. Από τη στιγμή του βιασμού, την προηγούμενη Τρίτη, εξαφανίστηκε από την περιοχή και αναζητείται.

Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: «σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών»

Η συνήγορος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ πως οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, καθώς είναι αλβανικής καταγωγής ή ακόμα και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.

Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στο δράστη να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ελεύθερος. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε.

Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» δη θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ