Ελλαδα

Νεκρός με τραύμα από αλυσοπρίονο ο 51χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Αρεθούσα

Πληροφορίες ότι 59χρονος ομολόγησε τη δολοφονία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 51χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός
Ο 51χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός

Νεκρός 51χρονος στη Θεσσαλονίκη: Το τραύμα από αλυσοπρίονο, οι έρευνες για την εύρεσή του και οι πληροφορίες για έγκλημα

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 51χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στα Κερδύλια Όρη, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η σορός του εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς στο πλαίσιο αναζητήσεων, μετά και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Κατά πληροφορίες, βρέθηκε με τραύμα στον μηρό του, το οποίο πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από αλυσοπρίονο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του. Ανάμεσα σε άλλα εξετάζεται η εκδοχή να υπέστη τραυματισμό και να αφέθηκε στο σημείο τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες. Καθώς εκτιμάται ότι ο 59χρονος είναι πρόσωπο «κλειδί» για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του 51χρονου ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν φυσίγγια και γι' αυτό συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παρανόμως μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφορη διαδικασία.

Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες ότι ο 59χρονος ομολόγησε τη δολοφονία

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άνθρωπος που τον είδε τελευταία φορά ήταν ένας 59χρονος , με τον οποίο ο 51χρονος, είχε πάει στο δάσος για παράνομη υλοτόμηση και με τον οποίο είχε εργασιακή σχέση. Οι πρώτες υποψίες έπεσαν στον 59χρονο. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα ενώ έκοβαν ξύλα ο 59χρονος αυτοτραυματίστηκε. Πήρε τηλέφωνο τον 28χρονο γιο του για να πάνε μαζί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, εγκαταλείποντας τον 51χρονο στο δάσος Κατά τη διαδρομή πέταξε το τηλέφωνο του 51χρονου στο δρόμο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 59χρονος φέρεται να ομολόγησε στις αρχές ότι όταν αυτοτραυματίστηκε, τρόμαξε γύρισε το αλυσοπρίονο και τραυμάτισε στο μηρό τον 51χρονο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και thestival.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ