Ελλαδα

Ειδικευόμενη γιατρός η 28χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Περιφερειακό Υμηττού

Πώς έγινε το δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο στην Περιφερειακή Υμηττού
Τροχαίο στην Περιφερειακή Υμηττού © Youtube / ERT

Τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό Υμηττού: Νεκρή η ειδικευόμενη γιατρός - Η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ

Ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ήταν η 28χρονη γυναίκα που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης (3/11) στον Περιφερειακό Υμηττού

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 05.00 το πρωί. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 28χρονη κινείτο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα για ένα χιλιόμετρο, όταν συγκρούστηκε με ταξί. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή και η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τους δύο οδηγούς. Η νεαρή γυναίκα, που απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, δεν τα κατάφερε και κατέληξε, ενώ ο άλλος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η ΟΕΝΓΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας. «H E.Γ. της ΟΕΝΓΕ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς, μας ειδικευόμενης γιατρού Α. Τζ. 28 ετών. Καλό ταξίδι Άννα», αναφέρει η ΟΕΝΓΕ σε ανακοίνωσή της για το τραγικό συμβάν.

Μετωπική σύγκρουση Ι.Χ. στον περιφερειακό Υμηττού | 3/11/2022 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ