- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Γιάννης Μάρκου μιλά για την επίθεση στην καντίνα: «Ήθελε να σκοτώσει»
Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις
Γιάννης Μάρκου - Τα λόγια του επιχειρηματία μετά την επίθεση: «Αυτός είναι τρελός, ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο»
Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε από το νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη. Μιλώντας για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας και η παρέα του βρέθηκαν σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση, ο Γιάννης Μάρκου παραθέτει όσα συνέβησαν.
«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά τρελός; Άρρωστος... Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με χτυπάει. Κατ' αρχάς, εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα ότι μου χτύπαγε τα πόδια... Δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι κάνει. Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα…», δήλωσε στην εκπομπή «Tlive» ο Γιάννης Μάρκου.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν φανταζόταν ότι αυτός ο μικρός διαπληκτισμός μπορούσε να εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο.
«Το να πεις σε κάποιον ''η σειρά σου είναι αυτή και πρέπει να τη σεβαστείς'' και… Δηλαδή, μια συμβουλή δίνεις σε κάποιον για να σεβαστεί, το λάθος, ίσως, που θα μπορούσε να είχε κάνει. Οπότε τι κάνει; Ζητάει συγγνώμη και λέει ''α, συγγνώμη, δεν το κατάλαβα'' και πάει πίσω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.
Συνεχίζοντας την περιγραφή του περιστατικού, ο Γιάννης Μάρκου εξήγησε: «Αυτός έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου είπε ''έλα εδώ, έλα να σου πω, έλα εδώ να σου πω'', και λέω κάτι θα θέλει να μου πει, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει και όταν έφτασα κοντά του, έσκυψε, σχεδόν γονάτισε και με τρύπαγε παντού με σουγιά και τον γύριζε δεξιόστροφα κιόλας, δηλαδή προσπαθούσε να με σκοτώσει, δεν υπήρχε, δηλαδή ήταν ολοφάνερο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στα καλά του. Δεν εξηγείται τέτοια συμπεριφορά».
Γιάννης Μάρκου - Η κατάσταση της υγείας του
Τα τραύματα του επιχειρηματία δεν αποδείχθηκαν μοιραία, με τον Γιάννη Μάρκου να είναι πλέον καλύτερα, αν και παραμένει στο νοσοκομείο.
«Είμαι καλύτερα, αλλά υπάρχουν θέματα τα οποία θέλουν φυσικοθεραπεία. Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές και ελπίζω να λυθούν… Ελπίζω! Θα το δείξει ο χρόνος… Ψυχολογικά είμαι αρκετά καλά, γιατί αν σε πάρει από κάτω, μετά τελείωσε… δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Kαι επειδή έχω διάφορα χειρουργεία, αναγκαστικά, ψυχολογικά πρέπει να είμαι καλά. Οπότε πίεσα τον εαυτό μου και είπα ''είμαι καλά''. Θα δείξει ο χρόνος, δηλαδή πρέπει να ξεπρηστεί το ένα μου πόδι, το οποίο είναι χάλια, να μπω αύριο χειρουργείο, να μου το καθαρίσουν, να μου το ξαναράψουν και να ξεπρηστεί, όσο είναι δυνατόν, και να δούμε από μεθαύριο τι γίνεται…», ανέφερε στη συνέχεια ο επιχειρηματίας.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο το πρωί απολογείται ο 26χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.