- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βιασμός 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας: Απολογούνται οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ
Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές
Βιασμός 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας - H απολογία των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ - Η καταγραφή του περιστατικού με κάμερες
Αντιμέτωποι με βαρύτατη κατηγορία για ομαδικό βιασμό καθώς και για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Ανακριτή οι δύο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι καταγγέλθηκαν από 19χρονη για σεξουαλική βία που υπέστη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.
Η 19χρονη κατήγγειλε τους δύο ένστολους για όσα ισχυρίζεται πως έγιναν σε βάρος της πριν από λίγες ημέρες όταν, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον τους, οι δύο κατηγορούμενοι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ την βίασαν μέσα σε δωμάτιο του Τμήματος Ομόνοιας, όπου την είχαν οδηγήσει, καταγράφοντας πιθανότατα το όλο περιστατικό με κάμερες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη φαίνεται να συνομίλησε με τους άνδρες της ΔΙΑΣ στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο, όπου τους έκανε κάποιες ερωτήσεις. Οι αστυνομικοί φέρονται να της ζήτησαν να τους συναντήσει στο τμήμα της Ομόνοιας.
Η 19χρονη πήγε εκεί και τρεις αστυνομικοί φέρονται να της πρότειναν να την ξεναγήσουν στο τμήμα. Η καταγγέλουσα αναφέρει ότι την οδήγησαν σε χώρο που λειτουργεί ως αποδυτήρια, όπου αρχικά ο ένας και εν συνεχεία ο δεύτερος κατηγορούμενος την βίασαν, με τον δεύτερο να καταγγέλεται ότι προχώρησε στην βίαιη πράξη του αν και η 19χρονη ήταν τραυματισμένη από την κακοποίηση του πρώτου.
Οι κατηγορούμενοι αρνούνται όσα τους αποδίδονται κάνοντας λόγο για «πρόσκληση» που δέχθηκαν από το θύμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου ενός εκ των δύο κατηγορουμένων Αλέξη Κούγια, η 19χρονη «μόνη της εισήλθε στο Τμήμα» και μόνη της πήγε στα αποδυτήρια όπου «προσκάλεσε διαδοχικά τον έναν αστυνομικό ..και ακολούθως τον άλλον».
Κατά τον συνήγορο, η ιατροδικαστική έκθεση «δεν διαπιστώνει μώλωπες» ενώ το θύμα κατήγγειλε το γεγονός «τρεις ημέρες μετά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί είναι κινητή η γιορτή και πότε μεταφέρεται
Πήρε γρήγορα πολύ μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών
Ο σπουδαίος θεατράνθρωπος πέθανε σε ηλικία 98 ετών
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Πέθανε ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός, σε ηλικία 98 ετών
Σε ποιους τομείς ζητούνται εργαζόμενοι
Τι δεν θα λειτουργεί
Τι ισχύει με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς
Νέοι, ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στις γειτονιές της Αθήνας
Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.