Ελλαδα

Κολωνός: «Μην το καταγγείλεις, θα σε βοηθήσω εγώ», είπε η σύζυγος του 53χρονου στη μητέρα της 12χρονης

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 53χρονος που φέρεται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 53χρονος που φέρεται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Η μητέρα της 12χρονης αποκάλυψε ότι η γυναίκα του 53χρονου γνώριζε τα όσα συνέβαιναν - Της υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια για να μην το καταγγείλει.

Την παραδειγματική τιμωρία του 53χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό, ζητά η μητέρα της ανήλικης.

Η ίδια, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha και στην εκπομπή «T-live», περιέγραψε το πώς έμαθε τα όσα βίωνε η κόρη της, ενώ αποκάλυψε ότι όταν επικοινώνησε με τη σύζυγο του 53χρονου για να την ενημερώσει για τις πράξεις του εκείνη την παρακάλεσε να μην τον καταγγείλει για «να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας».

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του», είπε η μητέρα της 12χρονης.

Στη συνέχεια η μητέρα αναφέρθηκε στα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της και στο πώς τα ανακάλυψε η θεία της. «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα και ζητούσε βίντεο. Αφού τα διάβασε η θεία της τα έστειλε και σε εμένα. Το ίδιο βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού», σημείωσε.

Η μητέρα της 12χρονης, αφού κατήγγειλε τον 53χρονο, επικοινώνησε με τη σύζυγό του η οποία προσπάθησε να την πείσει «να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα».

«Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν ζητάμε χρήματα, ούτε τη βοήθειά του, ούτε πλεκτάνη του στήσαμε», δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε «εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και βγει έξω ελεύθερος, εγώ η ίδια θα τον θάψω».

Στον Αlpha μίλησε και η γιαγιά της ανήλικης που είπε πως δεν γνώριζε τον 53χρονο, ωστόσο ανέφερε ότι υπέπεσαν στην αντίληψή της κάποιες περίεργες συμπεριφορές.

«Έχω μάθει να λέω αλήθειες. Δεν τον γνώριζα αυτόν τον άνθρωπο, όμως πήγα μία ημέρα στο κατάστημά του και του είπα να έχει λιγότερες επαφές με τα παιδιά [...]. Του είπα πως ό,τι θέλουν τα παιδιά θα παίρνει εμένα τηλέφωνο και δεν θέλω τίποτα να τους δίνει δωρεάν. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Είχα πει και στην εγγονή μου να μην πηγαίνει εκεί», ανέφερε η γιαγιά της 12χρονης.

Με πληροφορίες από Alpha

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ