- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη - Εικόνες από την κηδεία της ηθοποιού
Συνεργάτες και θαυμαστές στο Α' Νεκροταφείο
Μάρθα Καραγιάννη: Η κηδεία της ηθοποιού στο Α' Νεκροταφείο - Φωτογραφίες από την τελετή
Τελευταίο αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη είπαν σήμερα Πέμπτη (22/9) φίλοι και συνεργάτες από το Α' Νεκροταφείο. Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 83 ετών την περασμένη Κυριακή, αφήνοντας παρακαταθήκη την πλούσια φιλμογραφία και τις ερμηνείες της.
Η σορός της ηθοποιού μετά την εξόδιο ακολουθία θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα, όπου θα αποτεφρωθεί μετά από επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη.
Ανάμεσά τους στενοί φίλοι, όπως ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και η Ντόρα Σούμα, συγγενείς, γνωστοί ηθοποιοί και χορευτές, όπως η Άννα Φόνσου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Σπύρος Μπιμπίλιας, ο πρώην ποδοσφαιριστής και επί χρόνια σύντροφος της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου, η Αλίκη Κατσαβού, σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, με τον γιο τους Φοίβο, η Μαίρη Ιωαννίδου, καθώς και απλοί άνθρωποι που ήρθαν να αποχαιρετίσουν τη μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, η οποία έλαμψε στα χρόνια της εμπορικής ακμής του.
Σε μία φορτισμένη από τη θλίψη ατμόσφαιρα, τα χειροκροτήματα και το όνομα «Μάρθα» συνόδευσαν το φέρετρο ως το αυτοκίνητο που θα μετέφερε στο αποτεφρωτήτιο της Ριτσώνας τη σπουδαία ηθοποιό της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου, που υπηρέτησε με συνέπεια όχι μόνο κωμικούς αλλά και δραματικούς ρόλους, όπως ήταν και η επιθυμία της.
Στεφάνια έστειλαν οι οι Ζωζώ Σαπουντζάκη, Δημήτρης-Ελένη-Νίκη Σούρα, Μαίρη Χρονοπούλου, Κάτια Δανδουλάκη, Όμιλος Αντέννα, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Μίμης και Λουκίλα Πλέσσα, Θεοδώρα Βουτσά, Γιάννης Μπουρνέλης, Τμήμα και Τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ.ά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.