- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο - Διέρρηξε το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και την έπιασε από το λαιμό
Συνελήφθη και απειλείται με απέλαση - Σε καθεστώς προστασίας το θύμα
Ακόμα ένα σκηνικό ενδοοικογενειακής βίας - Μπήκε από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του και την έπιασε από το λαιμό, ενώ εκείνη κοιμόταν.
Περιστατικό ακραίας ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Ηράκλειο. Ένας 41χρονος άνδρας συνελήφθη γιατί διέρρηξε το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και της επιτέθηκε. Ειδικότερα, μπήκε από τη μπαλκονόπορτα του σπιτιού και την έπιασε από το λαιμό ενώ κοιμόταν.
Η 34χρονη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και αποκάλυψε πως προσπάθησε να αμυνθεί και όταν ξεκίνησε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.
Λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε τον 41χρονο άνδρα, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ θα ακολουθήσει και η διοικητική απέλασή του, καθώς βρίσκεται παράτυπα στη χώρα μας. Η 34χρονη, που επίσης ζει παράτυπα στην Ελλάδα, αντιθέτως, δεν κινδυνεύει με απέλαση, καθώς προστατεύεται ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
Χείμαρρος πέρασε μέσα από το χωριό
Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Η ηλιοφάνεια στο νησί προκάλεσε την πρωτοβουλία των μαθητών να παρελάσουν
Πού υπάρχουν προβλήματα
Ο καιρός ήταν τελικά σύμμαχος
Το μήνυμά του για την επέτειο του «ΟΧΙ»
Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή
Σε πρώτο πλάνο η «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» στη «Σφεντόνα του Δαβίδ»
Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου
Με συννεφιά και λίγη βροχή στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου
Όλα τα νεότερα για τον καιρό τις επόμενες ώρες
Οι περιοχές σε Red Code
Με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.