- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Εξαφάνιση 32χρονης από την Αθήνα: Αίσιο τέλος στην περιπέτειά της - Είχε σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό της
Συναγερμός είχε σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 32χρονης γυναίκας. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 3 Αυγούστου 2022 από το Μεταξουργείο, ενώ η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε στις 12 Αυγούστου σε νοσηλευτικό ίδρυμα.
Η 32χρονη από τη Βουλγαρία πριν εξαφανιστεί είχε καλέσει τη μητέρα της στο τηλέφωνο και της είχε αναφέρει πως έπεσε θύμα κλοπής και κακοποίησης.
Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η 32χρονη είχε έρθει στις 18 Ιουλίου από τη χώρα της στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους. Διέμενε σε ένα ξενοδοχείο στην Πλατεία Καραϊσκάκη, απ’ όπου χάθηκαν τα ίχνη της στις 3 Αυγούστου, όταν και μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα της, η οποία ήρθε εσπευσμένα στην Αθήνα για να τη βρει καθώς της είχε πει την περιπέτεια που έζησε και της ζητούσε να έρθει να την πάρει.
Τα ρούχα της τα είχε αφήσει στο ξενοδοχείο, ενώ μαζί της φαίνεται πως είχε την ταυτότητά της και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως είναι κλειστό. Τις τελευταίες ημέρες έδειχνε έντονα προβληματισμένη, ενώ από ένα κατάστημα τροφίμων που διατηρούν ομοεθνείς της στην περιοχή η μητέρα της έμαθε πως ίσως την ημέρα που εξαφανίστηκε να φορούσε ένα μπλε φόρεμα αφού την έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος.
Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση εντοπισμού της το «Χαμόγελο του Παιδιού», αφορμή για τον συντονισμό των αστυνομικών αρχών υπήρξε η ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Alert και όχι η ενδοϋπηρεασιακή τους επικοινωνία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκαπίδευση
Καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένες περιοχές και εκκενώσεις χωριών
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.