Ελλαδα

Σύσταση προς λουόμενους σε Νέα Μάκρη, Μαραθώνα, Σχινιά

Από το Λιμεναρχείο Ραφήνας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aeroplano

Να αποφεύγουν δραστηριότητες στις θαλάσσιες περιοχές Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Σχινιά σύστησε το λιμεναρχείο Ραφήνας.

Το λιμεναρχείο Ραφήνας απηύθυνε σύσταση προς τους πολίτες να αποφεύγουν δραστηριότητες στις θαλάσσιες περιοχές Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Σχινιά. Ειδικότερα, το λιμεναρχείο κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν τις δραστηριότητες στις εν λόγω θαλάσσιες περιοχές, μέχρι την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων.

Η ανακοίνωση του λιμεναρχείου Ραφήνας, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα irafina:

«Λόγω της εξέλιξης των συμβάντων με τις πυρκαγιές στην ευρύτερη περιοχή Πεντέλης και Παλλήνης, πυροσβεστικά αεροσκάφη πρόκειται να επιχειρούν στις θαλάσσιες περιοχές Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Σχινιά.

Ως εκ τούτου, συνιστάται οι δραστηριοποιούμενοι πολίτες (λουόμενοι, χρήστες θαλασσίων μέσων αναψυχής, χρήστες σκαφών αναψυχής και κάθε είδους δραστηριοποιούμενοι επαγγελματίες) να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα στις προαναφερόμενες θαλάσσιες περιοχές, μέχρι την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τη λήξη των επιχειρήσεων».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ
Επίλυση διασυνοριακών διαφορών: Ασπίδα προστασίας για καταναλωτές, μοχλός ανάπτυξης για τον τουρισμό

Η καθιέρωση της πρόσβασης σε αξιόπιστους μηχανισμούς εναλλακτικής επίλυσης διαφορών βοηθά τους καταναλωτές να διαφυλάττουν αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY