Ελλαδα

Σκιάθος: Βίντεο από την εκτίναξη της τουρίστριας στο αεροδρόμιο

Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκιάθος: Βίντεο από την εκτίναξη της τουρίστριας στο αεροδρόμιο
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο στη Σκιάθο - ΑΡΧΕΙΟ © YouTube/MT Aviation

Σκιάθος: Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο από τον τραυματισμό της τουρίστριας που εκτοξεύθηκε από την τουρμπίνα αεροπλάνου.

Βίντεο από την εκτίναξη της 61χρονης Αγγλίδας που παρασύρθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους έδωσε στο φως της δημοσιότητας το Skiathoslife.gr.

Η 61χρονη, όπως φαίνεται στο βίντεο, βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο, δίπλα στη θάλασσα, αρκετά μέτρα μακριά από το τοιχίο και το πεζούλι, αλλά ακριβώς στην ίδια ευθεία με τις τουρμπίνες του αεροσκάφους.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι βρισκόταν πάνω σε πεζούλι για να τραβήξει από καλύτερη γωνία την απογείωση του αεροσκάφους. Η ίδια φαίνεται να σηκώνει τα χέρια της και στιγμές αργότερα να εκτινάσσεται προς τη θάλασσα.

Από την πτώση της, όπως έχει γίνει γνωστό, υπέστη υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πλέον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου.

Επίσης, στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ακόμα μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας πέφτει στο έδαφος χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Σκιάθος: Το βίντεο από τον τραυματισμό της 61χρονης

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ 5.7.2022

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ατύχημα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 19 Ιουνίου, ένας 79χρονος άνδρας που κινούνταν στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο της Σκιάθου, είδε το αεροπλάνο να κατεβαίνει, αλλά εκτίμησε πως θα προλάβαινε να απομακρυνθεί από το σημείο. Επιτάχυνε το βήμα του, χωρίς επιτυχία ωστόσο. Από το κύμα αερίων του αεροπλάνου, ο περιπατητής εκτινάχθηκε στη θάλασσα σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν.

Παλαιότερα βίντεο από το αεροδρόμιο της Σκιάθου

737 Jetblast Blows Onlooking Tourists into the Sea- Skiathos Airport

ΠΡΟΣΦΑΤΑ